Chico Canaba (Nehvizdy) - pár dotazu

Zdravíme, pořizujeme od společnosti Canaba domek Chico s garáží v Nehvizdech a měli bychom na ty zkušenější z vás pár dotazů: 1) Napadlo nás udělat si z garáže spíše technickou místnost, kde bychom měli umístěnou pračku apod. Kromě úprav týkajících se samotné pračky (přivedení odpadu, elektřiny a vody do garáže) bychom chtěli také udělat dveře z garáže dozadu do zahrady. Máte s některou z těchto věcí zkušenosti? 2) Neřešil někdo v satelitu (ideálně v Nehvizdech) přístavbu zádveří, aby bylo možno do garáže vstoupit suchou nohou přímo z domu? 3) Jaké máte prosím zkušenosti s řešením požadavku na instalaci vlastního vybavení (pokud bych měl např. vlastní dlažbu, obklady, sanitu apod., ev. pokud od Canaby nebudu chtít zbudovat piditerasu) - přistoupí na to Canaba? Nebo je možné se s nimi domluvit, aby mi tam některé z těchto věcí nedávali a udělali nějakou slevu? Díky!
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě byla s Canabou vždy domluva, nic nebyl problém :-) což odpovídám na otázku č. 3. Na 1 a 2 nedokážu odpovědět, nejs nejsme satelit... držím palce :-)
Odpovědět
Díky za odpověď, co vy ostatní? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
@sonny777 dobrý den, chci se zeptat, zda jste koupili ŘD Chico v Nehvizdech? Uvažujeme nad koupi, byli jsme se podívat ve vzorovém domu, máme doma připravenou rezervační smlouvu a řešíme, zda do toho jít nebo ne... Jste spokojeni s domkem? :-) děkuji za odpověď!
Odpovědět
Profilova fotka
@pepiko taky to ted resime.... musime se do zari stehovat a nevime zda do toho jit po tech recenzich co jsme nasly :-( asi se tam vydame se poptat tech co uz bydli
Odpovědět
@hejdy00 no my na toho nakonec šli, už máme zaplacenou zálohu. Ale koupili jsme domek az v te další etapě co se teprve bude stavět. Máme rodinnou finanční poradkyni, se kterou jsme to konzultovali a rikala, že s Canabou ma dost zkusenosti jelikož od ni lidé dost kupuji, a ze nebyl nikdy žádný problém a lidé jsou spokojeni.. Na základě toho jsme se rozhodli. Ale také z toho mam trochu vítr, jak to bude probíhat... A jak se nam bude žít. Doufám, ze klidně a spokojeně. Na druhou stranu si říkám, ze jeden nespokojený zákazník dokáže nakričet více nez deset spokojených. :-| a všechny ty hodně negativní komentáře nejsou také nijak aktuální. Jinak dobrý napad se jet zeptat přímo, také jsme nad tim premysleli, byli jsme v Nehvizdech 2x, pokaždé jsme to tam procházeli, ale nikde moc nikdo, s kým by se dalo mluvit a na zvonky se naj zvonit nechtělo :-o My už to bydleni řešíme na můj vkus docela dlouho, většinou jsme pokukovali po bytech, chtěli jsme nějakou predzahradku a alespoň 3+1. Tak mame predzahradku a 4+1, oboje bereme spíše jako bonusy a navíc to, že jsme utekli z paneláku...
Odpovědět
Profilova fotka
Rozumím diky :-) to ja bych klidně zazvonila, jde o dost peněz
Odpovědět
Profilova fotka
@hejdy00 @hejdy00 Bydlíme v Nehvizdech od ledna, máme ale dům od jiného developera. Domů od Canaby je tu požehnaně, aktuálně se staví i za školou, což je super pro děti. Hodně se můžete dozvědět na facebooku ve skupině Nehvizdy, je veřejná, tak si můžete vyhledat dřívější příspěvky nebo se tam přidejte a položte dotaz samy.
Odpovědět
Profilova fotka
@bilyandel diky za tip
Odpovědět
@bilyandel bezva, díky moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?