Jak moc jste předávali uklizený byt?

Prodali jsme byt a příští víkend se stěhujeme. Byt jsem chtěla uklidit, umýt okna, vyčistit koberce, umýt kuchyňskou linku, vydrbat koupelnu, WC atd. Ale plno známých, co jsem jim to říkala, si ťukali na čelo, jestli to nepřeháním, prej by jen normálně poklidili a nazdar!! Jak moc důkladně jste uklízeli vy? Doneslo se mi, že kupující chce nově malovat, v tom případě okna umyju jen na hrubo. Díky za info.
Odpovědět
No my jsme byt uklidili dost, ale asi je to neobvyklé, protože i realitní makléř to komentoval. Tak to nepřehánějte a raději energii věnujte jinam. Okna bych nemyla.
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k souhlasim, nepřehánět. My jsme v podnájmu, byt jsem musela celý uklidit, když jsme přišli, bylo to opravdu nicmoc, tak to tak taky předám..
Odpovědět
Profilova fotka
my jsme prodávali byt známým, taky jsem chtěla poklidit, ale v podstatě jsem se odstěhovali a do bytu jsem už nešla. Prý uklízet netřeba, protože tam ihned naklusal malíř a ještě nějací dělňasové na úpravy a stejně by se vše uklízelo nanovo. Normálně bych zametla, poklidila, ale s oknama bych se teda nedělala.
Odpovědět
Zrovna dneska jsme dovyklízeli byt k předání. Okna jsme nedělali, vydrhli jsme koupelnu a WC, vytřeli, prostě takový standardní úklid.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak my jsme taky jen "normálně" poklidili - takový o něco větší úklid - vytření skříněk, utření lustrů, umytí sanity a dveří, koberce jen vyluxované, lino vytřené.... přijde mi normální, že lidi, co se nastěhují si první vygruntujou pořádně, případně přemalují, pořídí nové podlahové krytiny a vše vydezinfikují dle svých představ, okna jsem nemyla vůbec ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k pokliď tak aby se ti to líbilo, kdyby si tam přišla jako nová majitelka či kupující a oslovilo tě to ;-) Pokud už je prodáno, tak bych to nehrotil ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k řeším stejnou situaci, též se příští víkend stěhujeme :-) taky jsem si říkala, že udělám větší úklid včetně oken, ale nový majitel chce rovněž malovat, takže na to peču, uklidím úplně normálně, žádný velký gruntování, už tak bude dost práce se stěhováním a nejsem si jistá, že nový majitel by to ocenil, ať si uklidí po vymalování dle svého nebo si může zavolat úklidovku ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
určitě to nepřeháněj. Z vlastní zkušenosti jsem si vždy vše sama musela stejně vydrbat a vždy vymalovat, i když bylo uklizeno...
Odpovědět
Já budu uklízet jen standartně. Jsme v druhém podnájmu, a vždy jsme byt přebrali neuklizený a musela jsem si to vechny vydrhnout po nastěhování sama. Teď kupujeme dům, a je mi jasné, že budeme muset dům vykoupat v savu :-D Majitelé jsou strašni bordeláři (na peci nejde poznat barva, jak je špinavý od připálenin!).
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k My, když jsme byli v podnájmu, tak byl byt ve strašným stavu. Vrstva prachu, na wc "zatuchlá" štětka, když jsem tam přišla, málem jsem se... takže já jsem ho odevzdávala s umytou podlahou, umyté wc a koupelnu, utřený prach. Okna bych rozhodně nemyla a koberec taky nedrhla :-)
Odpovědět
Sme v podnájmu a byt odovzdávame po lete. Budeme malovať a určo ho vyluxujem do čista - len sa mi do toho nechce :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@ijanka.k okna bych nemyla....a zybtek prostě standard, jelikož uklízíme pravidelně jednou za týden celkem důkladně, tak prostě klasický úklid....
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@ijanka.k mimochodem, když jsem prodávala svůj byt, tak jsem prostě vysála, vytřela, setřela všechny poluchy, vytřela linku a klasicky WC a koupelku.....v tom prázdném bytě je to úplná pohodička....a nový majitel mi děkoval, že tak uklizený byt snad ještě nikde nepřebíral - měl jich více.....takže stačí úplně normální úklid bez přehánění.
Odpovědět
Profilova fotka
okna jsem nemyla, ale všude jsem pořádně vytřela, vydrbala koupelnu a záchod a umyla linku a naleštila na ní nerezové plochy. Kupující mi strašně děkovali, bylo tam čisto a voňavo.
Odpovědět
Takže tedy okna jste nemyli ani zvenčí? My je máme docela dost špinavé, byly myté na Vánoce a taky vevnitř v rámech jsou už špinavý. No vezmu je na hrubo, abych se za to nemusela stydět, ale rámy zevtniř a skla leštit nebudu a hotovo! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
no, já jsem umyla koupelnu, vymalovali jsme zdi, kuchyňské skříňky vypucovala.trouba a sporák se dávali nové, tak nebylo co řešit. Okna jsem nemyla.jsem nemocná a navíc venku kosa, tak jsem se vypucovala jze vnitř,bylo to stejnak potřeba kvůli malování.naleštila vod.kohoutky a pořádně vytřela.toď vše. stejnak si to nájemnice udělala znova a po svém... :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dělal se normální úklid,prostě aby bylo čisto.Stejně si většina lidí při nastěhování jako první vše znovu čistí.Tedy alespon já ano
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?