S kým se poradit o koupi pozemku?

Profilova fotka
Ahoj, chceme koupit pozemek. S kým je dobré se před koupí poradit, jestli se jedná o dobrou investici (architekt, inženýr,..)? Děkuji!
Odpovědět
@ellar mimo jiné i se stavebním úřadem a prohlédnout si územní plán, ten je často ke shlédnutí na webu obce nebo kraje,
Odpovědět
Profilova fotka
podivat se na uzemni plan, jestli tam neni planovana vystavba napr. vyroby nebo dalnice. architekt nevim, co by k tomu rekl. ale hlavne je to o vas, jak se tam citite, ne? hlavne bacha na vecny bremena
Odpovědět
@ellar určitě zajděte na obec, tam vám k tomu můžou říct dost. Klidně se poptejte i sousedů. Zjistěte si přípojky, přístup, jaká jsou tam případně omezení.
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě bych se ještě podívala na povodňové mapy, zdali se pozemek nenachází v záplavové oblasti (jestliže je v blízkosti nějaká voda)
Odpovědět
Profilova fotka
Všem moc děkuji! S tímto počítáme. Myslela jsem to tak, že nám se líbí, ale aby to byla dobrá investice. Např architekt řekne, že to nemá výhled nebo tak něco. Jak zjistit vady dřív než se nastěhujeme.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vyhled je subjektivni vec...navic ted muze byt a Za 3 roky tam neco postavi a je po nem ;-)
Odpovědět
No znám lidí co na vyhlédnutém pozemku strávili celý den, případně i celou noc. Určitě je to způsob jak poznat prostředí. Jestli je to v zastavěné části, tak se podívejte po případných budoucích sousedech, buď s nima rovnou promluvte nebo ze pozeptejte u kamaráda googla.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
příspěvek nemám,ale poraďte mi prosím : chci koupit pozemek evidovaný jako zemědělský půdní fond-trvalý travní porost,má kód BPEJ.Jak najdu jeho cenu? :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?