Za kolik byste prodali byt 3+1, 70m2, po rekonstrukci?

Ahoj, budeme prodávat byt 3+1, 70m2. Byt je po rekonstrukci, má balkon, zatepleno, plastová okna. Můžete mi říci za kolik byste prodávali vy? foto zde : http://closen.rajce.idnes.cz/ Děkuji za podněty :)
Odpovědět
1
2
@closen neuvedlas dulezite informace, to je poloha, jak daleko na zastavku, kde je skola, skolka, obchod atd.
Odpovědět
Flakac: promin :) poloha je město Kadaň, na autobusové i vlakové nádraží 5 minut chůze, školka i kaufland také cca 5 minut chůze
Odpovědět
@closen Panel, podlaží? Jádro je zděné předpoládám...
Odpovědět
@closen jeste se zeptam, jake je parkovani u bytu a zda je v dome vytah...
Odpovědět
Panel, podlaží 1 (pod námi je ještě byt a vyvýšené podlaží), jádro ze sádrokartonu s izolační vatou.
Odpovědět
Parkoviště je vedle domu (větší), před domem a dále u dalších domů
Odpovědět
Skoda toho sadrokartonoveho jadra, precejen zdene je zdene. Takto bych asi zacal tesne pod 1mil. a byl ochotny jit na 900tis. Níž bych asi neby ochoten jit. Samozřejmě jde jen o muj laicky odhad. Kazdopadne, pokud bych nemusel, tak bych ted neprodaval a radsi pronajimal a prodal za par let.
Odpovědět
Tak to jsme se zhruba sešli s tvým odhadem. Mysleli jsme 980 000,- a pak jít níže při vážném zájmu. Potřebovali bychom prodat,chceme baráček a musíme ten byt doplatit
Odpovědět
@closen no vidis, tak to jste, myslim, realisti, tyto penize muzete dostat...
Odpovědět
Jojo mylsle jsem si to, podle toho co jsem koukal na byty u nás. Ještě najít zájemce. nechce se nám to dávat realitce.
Odpovědět
@closen Tak nejdřém se mi zdálo 9OO tis. málo. Zdá se mi byt hezký. Já jsem z HK, prodávala jsem byt 2+1 -67 m2, ve vlastnictví.Prodej 13OO tis. (-dan), 5O tis. plat. zájemce realice,,a navíc jsme potřebovali zde ještě 4 měsíce bydlet než dostavíme v pronájmu, takže jsem utržila míň)Jenže jsem se koukla jak v okolí nabízej u Vás. Začala bych těmi 9OO tis. né však přes realitku,smlouvu určitě zvládnete.Ještě dotaz máte to ve vlastnictví?Vázne na tom úvěr? V tom případě raději použijte notáře na sepsání.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, jsem take z Kadane. Pred rokem jsme kupovali byt v puvodnim stavu na decku, plastova okna, zateplenej za 600 000,-, od te doby prubezne sleduji nabidku a ten sami byt bychom tu sehnali i za 500tis. . Koukni na sreality.cz Ja kdybych prodavala tak dam tu vyssi castku, snizit muzu vzdy.
Odpovědět
Článek se načítá
Yvonahk: ASi to tak uděláme bez realitky. Byt je v osobním vlastnictví. Máme na něj překlenovací úvěr ze stavebka. Dá se hned doplatit.
Odpovědět
corinkaa:zkusíme do dát na sreality. zatím jen zjištujeme, protože chceme koupit baráček. Ale nevím zda někdo bude chtít zrekonstruovaný byt
Odpovědět
Kdybyste někdo o někom věděl kdo by chtěl byt, budeme rádi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@closen urcite bude, treba prodate hned, treba to chvilku potrva... Na sreality.cz muzou davat myslim nabidky pouze realitky, nevim, my prodavame chatu v Prunerove, uz od jara a inzerat jsme dali na kadansky a do par novin, ozyvali se nam same realitky....na prodej,ale nespechame, takze to zkousime sami.....
Odpovědět
Profilova fotka
@closen jo a taky urco kaufland, albert a tak....a do inzeratu napsat RK nevolat,ikdyz ono je to kolikrat nezastavi.-)
Odpovědět
corinkaa: ještě počkáme. asi to zkusíme po novém roce.a jak je to s realitkama?máš zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@closen já bych byt zkusila rozhodně prodat ještě tento rok, od 1.1. se zvyšuje daň z převodu nemovitosti ze 3 na 4% a tu budeš platit ty, jakožto prodávající. Celkově ale musím říct, že je blbá doba na prodej bytů. Sama jeden prodávám a ač se mi tu už 5 týdnů trousí několik zájemců každý týden, všem se tu ohromně líbí, tak byt ještě prodaný není. Nabídka bytů je obrovská, ale zlevňovat zatím nebudeme, když zájemci pořád jsou... Držím palce!
Odpovědět
@closen prodávala jsem rok byt v Chomutově, nakonec jsem prodala sama, peníze uschovala v advokátní úschově, zkoušela jsem to ale i přes realitky. Příšernou zkušenost mám s Alex reality Jirkov a chomutovskou pobočkou MaM.
Odpovědět
Profilova fotka
@closen @corinkaa na sreality můžeš dát nabídku také ty, ne jen realitky, ale stojí to tuším 60,-Kč bez DPH na den, my tam takhle měli chatu na vlastní triko asi měsíc a pak jsme to stáhli, volali jen realitky a těch 60Kč na den se nakonec celkem prodraží!
Odpovědět
Keila: je mi to jasné, ale jednáme ještě o domě který se nám líbí. Uvidíme jestli až to někam dám ebudou zájemci.
Odpovědět
Dívám se, jak zvedli ceny za inzerci pro soukromé osoby na sreality. Děs. Ještě v půlce roku jsem tam platila asi 12 Kč bez DPH. Lidé bohužel chodí spíš přes realitky, než samostatně, stále si myslí, že jim to zajišťuje nějakou jistotu, což není pravda. Dejte si inzerát na bezrealitky.cz , odtamtud mi chodilo celkem dost zájemců. Taky zkuste ještě annonci a vylepit inzerát někde v okolí. Zadejte to jedné nějaké kanceláři, která to bude inzerovat na sreality a dalších placených serverech, pokud možno s nimi nepodepisujte smlouvu, dokud nebudou mít konkrétního zájemce, který to chce. Podmínky domlutvit předem. Rozhodně bych nepodepisovala exklusivní smlouvu. Co se týče fotek bytu, všechno bych uklidila, v kuchyni nic na lince, žádné utěrky, v koupelně vše uklidit, peřiny schovat, prostě aby se povalovalo všude co nejméně osobních věcí. Při návštěvách by mělo také vše uklizené a čisté. Působí to pak mnohem vzdušněji a dává to lidem možnost si představit, jak by si to zařídili. Roztáhnout žaluzie, aby byt působil světle a hlavně dělejte fotky ostré. Přeji hodně štěstí s prodejem, ale počítejte s tím, že doba je zlá a pokud nedáte hodně dobrou cenu, prodej potrvá, i když budou zájemci chodit. Je toho bohužel na výběr hodně a většinou rozhoduje cena.
Odpovědět
Kamilape: děkuju za typy :)
Odpovědět
@corinkaa To máš pravdu. Já takto scháněla pronájem na dceřin byt.Nejvíc jsem zájemců našla v na inzerci v obchoďákách.
Odpovědět
@closen Nečekej, ještě pokud možno tento rok, pak má být 4% z ceny odhadní či prodejní (ta co je vyšší) daň .A tu platí prodejce.
Odpovědět
@closen Já prodávala svůj byt i dcery na začátku roku přes realitku. Hlavně si dej pozor, aby nechtěli exklusivní smlouvu. Já měla solidní firmu, vše zařídila, od smluv právníka, advokátní úschovy, platby a výpočtu daní,katastr nemovitostí a zařízení pak převodu elektř., plynu, atd. Dceři navíc sehnali i větší byt,kde vázl úvěr, včetně výmazu dluhu na ten byt Vše i s přestěhováním vyřídili do 14 dnů.A u prodeje našeho bytu si nový zájemce též musel půjčit na úvěr a byla i smlouva na pronájem tohoto bytu ještě na další 4 měsíce.
Odpovědět
Yvonahk: my máme také překlenovací úvěr na byt, tak bud to chceme, aby to nový majitel převzal a doplatil zbytek nebo peníze a my to hned doplatíme
Odpovědět
@closen myslim, ze jakoze prevzit (jak treba leasing u auta) to nejde.
Odpovědět
@closen U dcery to bylo, že dcera prodala byt, peníze šli do advokátní úschovy, tam část peněz hned poslala notářka do banky (půlka ceny bytu).Po potvrzuení banky donesení na katastr, kdy došlo k převodu jména, teprv byl zbytek Kč zaslán původnímu majiteli.Takový byt se tíž prodává.Raději bych využila služeb advokáta či realitky.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?