Odpověď na příspěvek od marekfen:
@stendo Já to beru tak, že pokud není krabice něj… Ale popravdě… mnohem víc mě občas štve samotné balení. Někdy je to zabalené tak, že se k tomu člověk nemůže dostat ani s nožem, a jindy naopak přijde obrovská krabice a v ní jedna malá věc úplně volně...Odpověď na příspěvek od snippe:
Ale popravdě… mnohem víc mě občas štve samotné ba… @snippe Právě naopak bych řekl, že můžeš být rád, že si s tím vůbec dají práci a pečlivě to zabalí, aby se to nepoškodilo. 😉Odpověď na příspěvek od tommy_hron2:
@snippe Já jsem naopak rád, když si dají tu námah… @tommy_hron2 To asi záleží, co to je. Ale třeba takovou sanitu bych takhle rozhodně dostat nechtěl. 😃Odpověď na příspěvek od tommy_hron2:
@marekfen Však jasné, že záleží podle toho, co se… @tommy_hron2 Mně na tom přijde nejzajímavější spíš to, jak máme dneska nastavená očekávání. Chceme perfektní zboží, expresní doručení, nulové problémy… ale zároveň aby to stálo co nejmíň. A pak se všichni diví, že to někde drhne. Ve výsledku je to asi o tom, co kdo považuje za standard. Pro někoho je normál to odbýt, pro jiného udělat věci pořádně, i když to stojí trochu času navíc. A přesně na takových detailech se pak pozná rozdíl mezi průměrem a něčím, kam se člověk rád vrací.Odpověď na příspěvek od marekfen:
Tak jsou různé eshopy, ale s timhle nemám nikdy p… @marekfen A tohle bylo konkrétně co? Už máš všechno, co se koupelny týče?Odpověď na příspěvek od patkin:
@marekfen A tohle bylo konkrétně co? Už máš všech… @patkin @stendo Ještě ani zdaleka nemám všechno, ale tak nějak si to dávám pomalu dohromady. Pevně věřím, že to po novým roce bude už nakomplet. 👍️ Teď se to fakt nestíhá všechno, na Vánoce ani nebudeme doma, takže i proto se to natáhne, ale nevadí. Jsou i horší věci... A ano, je tam i hadice od sprchy.