Bidetová sprška - jak řešíte utírání?

Dobrý den, omlouvám se za svůj dotaz, ale protože nemáme zkušenosti s bidetem/bidetovou sprškou a při rekonstrukci wc nad sprškou uvažujeme (slyšeli jsme názory, že ti co ji mají - max. spokojenost, ti co ji nemají a nemají s ní zkušenost - nechcou ji). Jak Vy co ji máte, řešíte utírání? Každý člen rodiny má nějaký ručníček? a co pro hosty? Papírové utěrky? Opravdu se omlouvám za svůj dotaz, ale toto mi stále vrtá hlavou. Děkuji za odpovědi
Odpovědět
Profilova fotka
máme vedle toalety pověšený takový závěsný košíček kde je cestovní verze intimního mycího gelu a naskládané klasické žínky které jsem koupila v akci v xxxlutz za 12kč/kus, je to bezva že žínky jsou "kapsa" která se dobře používá, pod tím mám koš určený na použité žínky. Přišlo by mi nehygienické použít jeden ručník víckrát ... ty žínky využívám i v domácnosti když třeba potřebuji něco utřít, vyperu s ručníkama.
Odpovědět
@kristyn.g díky za tip - dobrý nápad :)
Odpovědět
Profilova fotka
My teda nepoužíváme ani ručník, ani mycí houby. Pouze toaletní papír. Nejdřív uděláš co potřebuješ, pak použiješ toaleťák samozřejmě, pak spršku a toaleťák. Nikde nic nezůstává v koši, vše v záchodě, pak si umyješ ruce a hotovo. Ale každý je zvyklý nějak jinak. My například máme bidetovou spršku jen na studenou vodu, všichni říkali, že to bude nepříjemné atd. No, světe div se, je to úplně v pohodě a ani nám ta studená už nepřijde.
Odpovědět
Také používáme pouze toalet. papír a je to naprosto dostačující. Akorát se nám stalo, že nám tchyně řekla, že se do ručníku na záchodě neutře, když to používáme i na utírání po potřebě a ne jen rukou. Tak jsme jí to vysvětlili a už si přestala myslet, že jsme čuňata... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme koupili ke klasické WC mise bidetove prkénko ( japonská toaleta) má to nejen sprchu s nastavitelně teplou vodou, ale i sušení, vyhřívané prkénko - super v zimě :-) - noční osvětlení, takže senzor po příchodu do místnosti sepne a decentně osvětlí prostor mísy, takže nemusíme rozsvěcet velké světlo, které rozespaleho člověka docela prudí + nějaké další funkce, takže za mě doporučuji toto. Používáme celá rodina a super pohodlné.
Odpovědět
Profilova fotka
Něco takového, existuje jich vícero, myslím už dokonce od cca 6000.-
Odpovědět
Souhlasím s Brundibárou. Bidetové sedátko je ze všech možných variant jednoznačně nejkomfortnější. Pokud stavíte, stačí přívod studené vody a elektrická zásuvka. Nikde nebudete mít nacákáno, nebudete potřebovat ani žínky, ani ručníčky. Vše zařídí sedátko:-)
Odpovědět
Děkuji všem za rady :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?