Co je nutné dokoupit k bateriím?

Dobrý den, vybírám baterie do koupelny a tak by mě (kvůli konečné ceně) zajímalo, co dalšího je k jednotlivým bateriím nutné dokoupit. Na umyvadlech budou stojánkové, tam asi nic dalšího potřeba není. Ale pokud bude ve sprše sprchový systém s termostatickou baterií, je k tomu ještě něco potřeba? Pokud by tam byla hlavová sprcha + samostatná ruční sprcha + podomítková baterie, dokupuje se podomítkové těleso a dál? Pokud u vany zvolíme baterii na okraj vany (v našem případě do soklu vedle vany), je nutné dokoupit ještě něco, co bude pod vanou? Při napouštění přepadem stačí pouze ten sifon s přepadem? Pokud někdo ví, budu ráda za radu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
U stojánkové baterie řešíte pak akorát sifon. U sprchy to máte asi všechno, akorát pro instalaci budete potřebovat takový ten motouz nebo tu bílou pásku. Ještě mi chybí u sprchy žlab a rošt. U vany máte všechno
Odpovědět
Profilova fotka
U baterií stačí sifon. Ale co jsem se dopálil u některých baterií, tak některé neměly v balení přívodní hadičky na teplou a studenou vodu, tak koukněte na tohle jestli tam je.
Odpovědět
Profilova fotka
taky záleží zda vybíráte baterii s výpustí nebo bez. pokud bez a chcete ji používat, musí si ji dokoupit.
Odpovědět
Těleso u podomítkových baterií je součástí u výrobce: Raf, Novaservis, Slezák-Rav,.. Pokud budete vybírat značku Grohe a Hansgrohe, tak je nutné těleso dokoupit samostatně. Na těleso Grohe musí být vždy vrchní díl Grohe a u Hansgrohe také pouze vrchní díl Hansgrohe. Grohe má zvlášť tělesa pro termostatickou baterii - Rapido T, klasická baterie - Rapido E Hansgrohe má těleso - IBOX, které lze použít jak na termostatickou baterii, tak na klasickou..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?