Existuje vanová baterie bez přepínače na sprchu?

Existuje vanova baterie bez prepinace na sprchu? Sprchu na vane vubec nechceme, jak to vyresit?
Odpovědět
Dobrý den, vhodným řešením by bylo například použití výtokové hubice k vaně v kombinaci s podomítkovou baterií s jedním výstupem. Výtoková hubice a baterie např. zde: http://www.kaizler.cz/luka-podomitkov... http://www.kaizler.cz/luka-nastenna-v... Výběr je velmi široký.
Odpovědět
@okris Jé a jsi si jistá, že je to dobrý nápad ? Je mi jasné, že si to uděláš jak ti bude vyhovovat, ale mě se okamžitě vybavila nádherná samostatně stojící designová vana v Anglii, kterou jsem úplně nenáviděla, protože jsem ji musela čistit a neměla sprchu. Bez sprchy jde čištění vany velmi špatně. Nikdy to neopláchneš dokonale.
Odpovědět
@okris Manžel chtěl taky bez sprchy, ale neprošlo to:) Esteticky by to bylo hezčí, ale za mě nepraktické..někdy si myju ve vaně vlasy - je to pohodlnější a i při koupání dětí mi to příjde fajn..:)
Odpovědět
Jj, na myti vany jsem byla taky upozornena. Jen mi prijde zbytecne, ze mi kvuli tomu musi do vany viset hadice :-| Ale bohuzel je odpad nachystany na normalni baterii, takze podomitkove baterie ani jine vychytavky neprichazi v uvahu. Asi se s tim holt budu muset smirit. Jinak deti sprchu nesnasi. Jsou to valeci typy :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?