Diskusi odebírá 1 člověk

Interiér koupelny

Dobrý den, nemáte prosím někdo koupelnu v rozměru 2,1x 1,8 a 2,1 x 2,6 m? Neukázali byste mi uspořádání? Děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
Máme 2x2,1 cca, ešte len po omietkach a budeme mať vľavo hore sprchový kút 100x100cm, vľavo dole wc, napravo hore práčku, pod ňou umyvadlo (cca na stred steny) a vpravo dole rebrík. Dvere sú vpravo dole s asi 20cm odskokom od pravej steny. V takto malej kúpelke sa toho moc vymyslieť nedá.
Odpovědět
@delariva mám takto viz obrázek (ale větší koupelnu máme ještě jednu).
Odpovědět
Máme 212x257
Odpovědět
... koupelna pro babi... 2x1,8 m, Máme ještě jednu velkou a samostatné WC. Pračky a sušičky máme v technické. 🙂
Odpovědět
@delariva Máme v přízemí 2.1x2.1. Bohužel normální půdorys nemám, s projektem to nesedí.
Odpovědět
Naše koupelna 2x2,5m.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Já jsem dlouho přemýšlel o tom, jakým způsobem udělat nejlépe sprchu do úrovně podlahy. Nechtěl jsem totiž dno sprchového koutu dláždit a dělat tam spáry, které se potom špatně čistí. Proto jsem se nakonec rozhodl pro sprchovou vaničku, která se dá zabudovat do úrovně podlahy. Vybral jsem sprchovou vaničku nexsys od německého výrobce Kaldewei. Líbí se mi totiž jejich 30 letá záruka a také odolnost proti mechanickému poškození a otěru.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?