Jak si vybrat toaletní mísu? Podle čeho vybírat?

Ahoj, všechny zdravím, jsem nováček. Stavíme domek a ted zařizujeme toaletu, ale z výběru toal. mísy jsem mimo. Nevím podle čeho vybírat. dík ;-)
Odpovědět
Já bych vybrala určitě závěsné provedení s hlubokým splachováním. Dále podle vzhledu a ceny, případně značky. Je dobré také sladit s umyvadlem, pokud to bude samostná toaleta, nebo se vší ostatní sanitou, pokud bude WC součástí koupelny.
Odpovědět
Profilova fotka
záleží, jakou máš představu... Já taky vybírám a v tom množství se ztrácím, ale rozhodně vybírám závěsnou mísu, design pokud možno klasický, nic extra moderního, za rozumnou cenu... Ale asi už jsem objevila favorita - mísu Montanaro od firmy Glacera (mám foto i v albu Co bude v novém domečku). Ale jak píše aneri53, dost záleží, jestli bude WC samostatná místnost nebo bude součástí koupelny, každopádně v obou místnostech by měl být zachovaný podobný design, ve stejné místnosti pokud možno i stejná řada, aby to k sobě pěkně zapadalo... Koukni do katalogů v koupelnových studiích, vyber si design a podle toho pak vybírej i mísu...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no, možná humorná připomínka, ale zkušenost..... máme závěsné,pozor na sklon mísy uvnitř, pokud je přítel vybavenější, tak když si sedne, aby byla mísa dostatečně hluboká..pro chlapa problém... :-p Ale nevím jak testovat při nákupu.... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Určitě taky hlasuju pro závěsnou variantu, pro úklízení super věc. Lajlinka78: tak to jsem teda netušila! Doufám, že nenarazíme, při nákupu jsme netestovali :-))))))))))
Odpovědět
Co napsala lajlinka78 potvrzuji z vlastní zkušenosti. Opravdu to není nic příjemného :-(
Odpovědět
vau ahoj taky vybírám ale z tohohle pohledu jsem to fakt nekoumala :-N
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
ahojte, víte, kde se dá pořídit rohový závěsný záchod? Má s tím někdo zkušenost? Díky!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Známí si pořídili hrozně designovou mísu, na pohled bomba, když si člověk sedne, po deseti vteřinách ho začnou brnět nohy ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?