Jak zjistím, že bude pasovat baterie s umyvadlem z Ikea?

Profilova fotka
HOlky, ráda bych ušetřila trošku na koupelnovém nábytku. Líbí se mi série Godmorgon z Ikei. 1. Je tato série kvalitní? 2. Ráda bych si vybrala jinou umyvadlovou baterii, jak poznám, že to bude pasovat? Jde mi i o to, že některé baterie mají takové to táhlo na zavření a otevření špuntu, to ale asi není šance, aby to do sebe zapadlo, že??? Nemáte někdo nějakou baterii vyzkoušenou? Díky za reakce.
Odpovědět
Profilova fotka
@endlessblue nevím, jak je na tom přímo série Godmorgon, ale v koupelně máme cca 4 roky taky nábytek včetně umyvadla od Ikea, už ho nedělají, tak nevím, jak se jmenuje. Ale i po 4 letech je plně funkční, přežil i řádění dětí a to je hned vedle vany, takže neustále mokrý. Baterii na to máme Hansgrohe a úplně v pohodě to šlo namontovat - tam jde o ten montážní otvor a ten je standardizovaný. Tam jde spíš o to, sehnat si baterii a špunt, které k sobě pasují. My teda máme všude kovové špunty click-clack (bez táhel), protože ty s táhlem se nám vždycky strašně brzo pokazily a stejně nikdy 100% netěsnily. Táhlo mi nechybí, naopak click-clack těsní na 100%
Odpovědět
@endlessblue Ahoj, je tady par diskuzi ohledne koupelnoveho nabytku z Ikey, take do toho pujdu a pry zrovna Godmorgon je kvalitni, tak bych se toho nebala. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@roozenka Už máme umyvadlo i skříńky doma namontované. Stěhovat se budeme tento víkend. Ale vše vypadá bytelně, umyvadlo je krásné, skříňka má takový ten dobrždovací systém, takže s tím děti netřísknou :) Za mě zatím maximální spokojenost a oproti JIKA ušetřené mega peníze jen na těchto 2 věcech:)
Odpovědět
Profilova fotka
@bbn Můžu se ještě zeptat na ten systém click-clack? My ho máme též ve vaně. Jen řeším. Mám dlouhé vlasy a pochopitelně při mytí hlavy nějaký ten vlas vypadne. Jak se to řeší s ucpáním odpadu? To pak můžu použít jen nějakýho krtka? Nebo i ten systém click-clack se dá nějak otevřít a nečistoty vyndat????
Odpovědět
@endlessblue click-clack je na závit. Normálně se otáčením vyšroubuje. Vlasy potom natočím na špejli a ten odtok vyčistím
Odpovědět
@roozenka budeš kupovat v Ikei společně se skříňkou i umyvadlo? Zajímalo by mě zda i jiná umyvadla ke skříňce pasují.
Odpovědět
@bublina88 Ahoj, koupila jsem jak skrinku, tak i umyvadlo z Ikey. :-) Vypada to dobre a i to plni zatim svuj ucel...
Odpovědět
Profilova fotka
@endlessblue jak psala @bublina88 výše, odtok clic-clak je na závit, takže když umývám vanu, tak horní víčko odšroubuji, vlasy vytáhnu a víčko znovu našroubuji. Tak jednou ročně použiju Savo razant na odpady nebo Dm čistič odpadů - večer po umývání naleju, přes noc nechám působit a ráno zaleju teplou (ne vařící) vodou. Ale pozor, ten čistič odpadů můžeš použít jen tehdy, je-li odpad řešen plastovou trubkou, ne plastovým "husím krkem". Pokud je tam "husí krk", tak je možné, že ho ten čistič "rozežere", normální plastová trubka určená pro odpady vydrží.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?