Koupelna od Ptáčka, jste spokojeni?

Dobrý den, pravděpodobně budeme mít koupelnu od Ptáčka, nechali jsme si udělat vizulizaci, avšak určitě to trochu i zkresluje. Máte někdo zkušenosti a už třeba i fotku Vaší koupelny v albu? Jste spokojeni? Děkuji za informaci
Odpovědět
@kamcha osobne vizualizace u Ptacka povazuji za nejhnusejsi, jake nekdo muze udelat... po te co udelali nam vizualizaci jsem to predala architektce, ktera si s tim poradila stokrat lip. Material jeste nevim ke odeberu, bud u Ptacka nebo v koupelny Pegas, uvidime kdo da lepsi ceny.
Odpovědět
Ahoj, my máme vizualizaci od Ptáčka a už i hotovou koupelnu. Jestli chceš, můžu ti poslat teď vizualizaci do zpráv a večer fotky koupelny. My jsme byli spokojení. Realita se potom trošku lišila, ale to jen kvůli obkladači, který něco přehlídl a pak kvůli praktičnosti..
Odpovědět
@soffiee Mohla bych tedy poprosit :)
Odpovědět
Nam udelali nejhnusnejsi vizualizaci v Siko.Vubec nebyl videt detail obkladu,vse se lesklo jak zrcadlo,na vse se vyptali,do vizualizace nacpali uplne neco jineho nez jsme chteli.Nechali jsme si vratit penize.U Ptacka super.Ten stejny obklad a krasna vizualizace.Zatim nejvetsi spokojenost.Zalezi taky na lidech,na ktere pri vizualizaci narazis.
Odpovědět
Přesně jak píše "kytimyti", jde spíš o konkrétního člověka než o firmu jako takovou...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?