Masážní box - máte někdo zkušenosti?

Profilova fotka
Ahoj, hrozně bychom si chtěli pořídit něco takového: http://www.nejlevnejsitzb.cz/aqua-mas... Máte někdo osobní zkušenosti?
Odpovědět
ahoj, na jednu stranu se mi to taky líbí, ale asi bych si to nepořídila - nachylný na vodní kámen, aby se to nezacpávalo..a bude s tím dost práce...a ještě taky jde o to, jak často by se to naplno využívalo - aby pak nehnila voda v těch tryskách atd...a taky mi to přijde lehce klaustrofobický :)) ( ale ne, že bych to teď v bytě s malou koupelnou musela řešit:) )
Odpovědět
Profilova fotka
@misadan toho vodního kamene se bojím také, ale stejně chceme výřivou vanu, tak to tak bude stejně :-/ na to se budu muset zeptat přímo někde v koupelnách, jak se to řeší. Spíš bych potřebovala někoho, kdo to má doma (nebo něco podobného), jak jsou do toho drahé přípravky na údržbu a jestli to nemá problém s těsněním.
Odpovědět
Profilova fotka
@jenneys: Vodního kamene se bát nemusíte, spíše větru v kapse. Budete potřebovat dost velkou zásobárnu teplé vody, která velice rychle mizí :-) Nemám zkušenost s těmito plastovými boxy ale s atypickými sprchami do kterých se trysky instalují do stěn, většinou v 3vjednom parní sauna, vodní masáže, sprcha. Údržba stejná jako sprcha. Ze zkušeností zákazníků používáno do příchodu prvního účtu za vodu a ohřev vody ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@janneys Podle mě je to zbytečná investice. Máme doma něco podobného (sprcha, masážní trysky, parní sauna), ale méně pěkného a menšího. Nicméně už to máme doma 12 let. Co se týče údržby, tak ta je OK, trysky se nezanáší, těsní dobře. Ale poslední roky to prakticky nevyužíváme a používáme hlavně obyčejný vykachlíčkovaný sprchový kout se zástěnou. Ty pořizovací náklady jsou zbytečně vysoké a vrazila bych je do něčeho jiného. A to ten náš po pořádné slevě tenkrát stál 60 tis. Kč - byla to opravdu zbytečná investice.
Odpovědět
Profilova fotka
@de_mum tak to mě vyjde asi nastejno, ne? Buď by byl box, nebo stejně velká rohová vana. Do obojího by se při stejném využití nacpalo stejné množství teplé vody. @danulavo právě že se nám naskytla příležitost mít takový jako je na obrázku za cca 35 tis. :-) takže pokud je investice do něj to jediné, a údržba je v pohodě, tak do něj chceme jít :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj. máme masážní box v menším provedení. Hrozně si ho přál přítel, ale čistím ho já. Víckrát bych si to nepořídila. Máme tvrdou vodu, takže se všude usazuje kámen. Špatně se čistí trysky a zůstává v nich voda. Než vlezeme do boxu, tak necháváme vodu odpustit, abychom nelezli hned do té studené usazené vody. Trisky nejsou očistit ani savem proti plísním, stejně to tam zůstane. Máme dokonce v jednom místě naraženou vaničku, protože mi upadla sprcha. Víckrát bych do toho nešla a nehledě na to, že trysky se zapnou tak jednou za tři měsíce, používáme stejně obyč sprchu instalovanou v boxu. Co se týče údržby a využití trysek bych do toho nešla! Čistí se špatně i pojezdy a kolečka u dveří (a to jde celý rozebrat). Mám zkušenost i s vanou s trysky a taky bych do toho nešla. Ve vaně musí být hodně vody a po zapnutí trysek se voda zkalí, jak voda stojí v tryskách a hadicích pod vanou. Voda i rychle vychladne na základě bublání. Já jsem tedy rozhodně pro klasiku a jednoduchou údržbu. Vana a sprcha má přeci sloužit mě a ne já jí!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@terla ahoj, moc děkuji :) nakonec jsme se rozhodli, že trysky nebudou. Vyhlídli jsme si rohovou vanu se zavírací zástěnou a jediné, co tam bude masážní bude sprchový panel na zdi, který umístíme za ten kousek, kam se dá sednout. Jinak zůstaneme u klasiky. Když jsem se podívala na ceny čistících prostředků do hydromasážních systémů, tak ta údržba také není zrovna za hubičku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?