Mini vana 120 x 70 cm

Ahoj, máte někdo zkušenosti s mini vanou se standardní hloubkou 40 cm a sprchovou zástěnou kolem? Jak moc pohodlná nebo nepohodlná vana je? Bohužel na vanu nemáme v koupelně víc místa, ale do sprchy bez vany se mi úplně jít nechce.
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme v bytě, se zástěnou. Vana se nechávala kvůli dětem. Teď bych do toho už nešla, dala bych prostorný sprcháč
Odpovědět
@prosteja144 Koupili jsme vanu 140 cm a ještě ten den jsme ji jeli vyměnit za větší. I ta 140 je prostě malá. Nakonec jsme vanu zasekali do stěny - nešlo by to i u vás?
Odpovědět
@prosteja144 Já bych raději šel do prostorného sprcháče. Udělal jsem 140x90 sprcháč a vejdu se tam i s vaničkou a malým 🙂
Odpovědět
To není vana. To je gulagová komora. Udělejte si raději velký zděný sprcháč.
Odpovědět
My mame tuhle, k ni zastenu a plnohotnotnou sprchu (tri vyvody v jednom - voda tece bud do vany, do rucni sprchy nebo do sprchove hlavice) https://www.siko.cz/asymetricka-vana-... Manzel meri asi 190 cm a do mensi se nevesel. Tuhle mame taky kvuli uspore mista, jsme v podkrovnim byte. Samotnou sprchu jsme kvuli detem nechteli.
Odpovědět
Měl jsem takovou ve svém prvním bydlení a bylo to celkem fajn. Teď jsem takovou dával i do jednoho nájemního bytu a zkoušel jsem se tam vykoupat a bylo to v pohodě. Lehnout se tam samozřejmě nedá. Je to spíš na to, aby si tam člověk sednul. Mám to radši než sprcháč, kde se musí stát. Do vany si samozřejmě může člověk i stoupnout když chce. Takže výhodu sprcháče nějak nevidím. P.S. Měřím skoro 2 m.
Odpovědět
@m_i_r_e_k No když to bereš z toho pohledu, tak potom asi jo. Já mám vanu, abych se do ní na půl hodiny vyvalil a pohodlně si tam lehl 😄 sednout si umíš i do sprcháče.
Odpovědět
Děkuji všem za zkušenosti, já právě sprcháč jenom nechci. Už kvůli koupání potomka. Mirek mě celkem potěšil, 2 metry neměří nikdo z rodiny ani omylem, jsme mnohem menší, takže do ní asi půjdeme.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?