Návrh koupelny - názory

Profilova fotka
Zdravím všechny, potřebuji poradit. Potřebuji do koupelny v přízemí dostat: velký sprcháč (min 90x90), vanu (nejlíp asymetrickou), skříňku s umyvadlem, pračku (pokud by to šlo, tak i sušičku), topný žebřík a ještě nějakou skříňku. Dveře budou pravděpodobně 60P otvíravé ven. Naproti umyvadla je teď okno 60x68. Který z návrhů se Vám líbí nejvíce? Co byste změnily? Koupelna má rozměry 193x289, v levém dolním rohu zasahuje komín cca 50x15. Neumím ještě konfigurátorech dělat, tak obrázky berte s rezervou. Moc děkuji
Odpovědět
kde jsou dveře?:)
Odpovědět
já bych se asi v tomhle prostoru vyprdla na asymetrickou vanu (nebo pořídila tu ve variantě č.1 - tahle varianta mi z těch 3 přijde nejlepší, ale asi by mi vadilo se koupat a mít u hlavy sloup s pračkou a sušičkou) a spíš pořídila širší sprcháč :) pračku se sušičkou buď vedle sebe (vypadá to lépe) nebo na sebe (praktičtější, víc úložného prostoru ) :) topný žebřík buď vedle sprcháče nebo vedle vany :)
Odpovědět
Profilova fotka
není mi jasné, kde jsou dveře. Protor není příliš velký, takže nějakou rohovou vanu bych úplně vypustila, to je tak do wellnesu. Nákres kataw vypadá dobře, žebřík by se ke dveřím a skříňka nad pračky. Jen je mezi vanou a pračkou velice málo místa, takže třeba užší vanu nebo úzkou pračku, lze-li to. Pro kreslení zkus třeba http://www.navrhinterieru.sk/ je to tam velice snadné/intuitivní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?