Rozvrhnutí koupelny - vaše názory

Už bych měl mít jasno, jak bude vypadat koupelna...původně tam bylo wc, ale 3 záchody v baráku jsou zbytečnej luxus, tak jsme jeden zrušili a ten v koupelně obezdíme a uděláme z něj samostatné wc. Tím se zrušila koupelna do tvaru obdelníku a je do L. Vanu asi dávat nebudeme, jednak zabírá místo a dospělej se ve vaně stejně nekoupe. Popř. by jsme dali jen malinkatou, ale zatím platí její vyřazení. Co na rozvrhnutí říkáte? Díky za připomínky
Odpovědět
Profilova fotka
Já v tom problém nevidím. Přijde mi to rozvrženo logicky. Za mě určitě WC zvlášť a k němu bidetovou spršku.Teď mě napadlo. Nezkoušel jste prohodit pračku se sprchvým koutem? Že by byla schovaná. Ale to spíš asi záleží, kolik tam máte místa. Je potřeba to dát do skutečného měřítka. Já taky namalovala saunu do koupelny a pak když jsem tomu dala rozměry, tak jsem zjistila, že se do ní neprotáhneme.
Odpovědět
Kdyz vejdu do koupelny tak je tam 130-140cm mozna bych se dostal na 150, jak je kout to bych nechal, bude tam velkej vyzdenej bez dveri a skel. Na bidet neni misto, takze rukou vodu z kohoutku 😝😝😝😝
Odpovědět
Profilova fotka
@ladislavpetra Pokud tam máš umyvadlo, tak jak radila @moozaj baterii se sprškou (doporučuji ORAS) nebo bidetovací sedátko, kdo má, tak na to nedá dopustit.
Odpovědět
@ladislavpetra jak budete mit dvere na WC? Bidetova sprska zadne misto nezabere a je super. V koupelne bych dala dvojumyvadlo a zebrik - nekam me sprse.
Odpovědět
a co říkáte na nový návrh koupelny? jde mi o sprchový kout, který bude zděný bez dveří, viz foto a co říkáte na rozměry? na délku má 1,4m nemám udělat 1,6m? vanu mít nebudeme. Bude mít rantlík, takže při napuštění si malé dítě pohraje.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?