Ruční sprcha - dávat posuvnou tyč, když máme hlavovou sprchu?

Dotaz na ty z vás, kdo mají ve sprše hlavovou sprchu - dává v takovém případě smysl kupovat k ruční sprše posuvnou tyč, nebo jen držáček na ruční sprchu? Zatím jsme hlavovou sprchu v koupelně neměli, a tak neumím odhadnout, zda budu ruční sprchu používat opravdu jen "v ruce", nebo zda se ruční sprcha využije i zavěšená na posuvné tyči na sprchování "zboku". Děkuji.
Odpovědět
vymazáno
Odpovědět
Tyč využíváme naprosto pravidelně. Hlavně kvůli dětem, které nemají rády hlavovou sprchu a nevlazou pod ni do sprchy. Tyč rozhodně doporučuji.
Odpovědět
Ja ji vyuzivam (zavesenou), kdyz se potrebuju osprchovat a nechci si namocit vlasy (mam je az po pas). Takze ano, vyuzivam.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky využíváme. Ne vždycky chci mít namočenou hlavu.
Odpovědět
Profilova fotka
Využívám. Hlavovou jsem moc chtěla a použila jsem ji 2*, nesnáším ji, páč jsou z ní hned mokrý vlasy a je mi pod ní zima. 😂
Odpovědět
Profilova fotka
My hlavovou nemáme, jen tyč, ale myslím že smysl má, už jen pokud nejste všichni v domácnosti stejně vysocí. Pak taky si to chcete občas napolohovat v závislosti na tom, co ve sprše děláte.
Odpovědět
@renatka_k máme 2 koupelny. Do té větší jsme hlavovou dali, ale ve výsledku dost zbytečně. Málokdo to málokdy použije. Já osobně vůbec. Nemám to vůbec rád. Když si myju vlasy, tak nemám rád, jak mi šampón teče po obličeji a bohužel odmala jsem nepochopil, jak si pod hlavovou mám umít třeba pozadí 🙂 Prostě to neumím.
Odpovědět
@honzik75 souhlas, taky mám obě a hlavovou jsem použil párkrát.
Odpovědět
Mame hlavovou a nemůžu si vynachválit. Plus ruční uchycenou vpravo na malém drzaku.
Odpovědět
Profilova fotka
A to já jsem si hlavovou moc oblíbila. Připadám si pod ní jako v dešti někde v tropech a smývám ze sebe všechny stresy... Používám ji ale jen občas, když si to chci užít a taky umýt si vlasy. Jinak máme i tyč a tu skoro nikdo nepoužívá, protože si bereme sprchu do ruky.
Odpovědět
U nás zase frčí hlavová, takže do domu tyč pořizovat nebudeme. Ale musí být ta hlavová fakt velká, jinak je pod ní akorát tak zima.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?