Odpověď na příspěvek od catle:
Uvažuji,zda do bud. noveho sprch.koutu 90 cm nech… @catle To je na Vás, ale ak je sprcháč pri stene, dá sa to tam dovŕtať kedy chcete.Odpověď na příspěvek od catle:
Uvažuji,zda do bud. noveho sprch.koutu 90 cm nech… @catle tak už budeš jen starší, tak myslím, že sedátko využiješ, i když mně osobně se to moc nelíbí, a přesně jak píše Roman, můžeš si ho tam kdykoliv domontovat, pokud ho teď nepoužíváteOdpověď na příspěvek od pokvan:
@catle tak už budeš jen starší, tak myslím, že se… @pokvan kdykoli domontovat to jde,ale obklady jsou dnes uz takove,ze kvuli vrtani do nich je treba diamantovy vrtak ci jak se tomu rika,tak se to pak zbytecne prodrazi, +dalsi blba prace a riziko,aby nepraskl velkoformat.obklad. Ale uz jsem se asi rozhodla,ze ho tam necham privrtat hned ze zacatku. Na sezeni jsrm sedatko v dosavadnim srchaci nikdy nepouzivala,ale trebas jsem si o nej oprela nohu,at nemusim balancovat na 1 noze only.Odpověď na příspěvek od catle:
@pokvan kdykoli domontovat to jde,ale obklady jso… @catle Tak ako tak do toho bude musieť niekto vŕtať, je jedno, či teraz alebo za pár rokov. A zas takú raketu tie vrtáky nestoja. Ale je to Váš sprcháč, urobte si to ako chcete.Odpověď na příspěvek od roman_:
@catle Tak ako tak do toho bude musieť niekto vŕt… @roman_ Ale asi je to otázka i toho, že teď to navrtá rovnou ten obkladač, co jim dělá koupelnu, za pár let by se s tím drbali sami, nebo na to někoho museli zvát extra. (když v úvodu píše "nechat si nainstalovat", tak to beru tak, že si ji asi nedělají svépomocí).Odpověď na příspěvek od catle:
Uvažuji,zda do bud. noveho sprch.koutu 90 cm nech… @catle může to být skvělé pro pohodlí a bezpečnost, zvlášť do budoucna, pokud se objeví nějaké zdravotní problémy. Sklápěcí sedátko také nezabírá místo, když ho nepotřebujete, já bych byl pro.Odpověď na příspěvek od catle:
Uvažuji,zda do bud. noveho sprch.koutu 90 cm nech… @catle Máme 2 seniory, 92 a 82 let a oba mají ve sprcháči židličku. Skvělá je např. tato: https://www.tectake.cz/stolicka-do-sp... Stabilní, nastavitelná, lehoučká. Po straně má úchyty, kterých se lze chytnout - to jsme zjistili, že je hodně fajn. Takže za mě nevrtat.Odpověď na příspěvek od honzik75:
@catle Máme 2 seniory, 92 a 82 let a oba mají ve … Taky jsme ve sprše využívali židličku podobnou jako @honzik75 pro syna. Po sprše se vytáhla, vysušila. Žádné vrtání. Nechali jsem si ji, člověk nikdy neví, jestli se nebude hodit pro jednoho z nás.Odpověď na příspěvek od catle:
@pokvan kdykoli domontovat to jde,ale obklady jso… @catle ano, to máš pravdu, to jsem si neuvědomil, že to může být možné riziko. Super, že ses už rozhodla, a určitě časem budeš sedátko využívat i na sezení😃Odpověď na příspěvek od honzik75:
@catle Máme 2 seniory, 92 a 82 let a oba mají ve … @honzik75 dík za tip, vypadá to velmi dobře, už jsem taky sjížděla net na nějakou variantu do budoucna :), a u téhle je výhoda,že je úzká-nezabere moc místa ve sprcháči, bo máme půlkruh 90cm.Odpověď na příspěvek od catle:
Uvažuji,zda do bud. noveho sprch.koutu 90 cm nech… @catle děkuji vám všem za odpovědi, furt se mi to honí v hlavě,jestli vůbec jo nebo ne,ale už jsem se asi def.rozhodla,že ne, žádné sedátko do sprchy a když bude třeba,snad se to vyřeší tou stoličkou.