Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
Dobrý den. Na místě odstraněného uzávěru přívodu… @daviddavid453 Môžete to skúsiť dotiahnuť, je tam gumička alebo vymeniť záslepku, ak už netesní, alebo ak máte tvrdú vodu, tak to časom zarastie aj samo.Odpověď na příspěvek od franti_p:
Zkusit dotáhnout, ale také zvážit, zda ta vlhkost… Ano ale měl bych zátku dotáhnout jen rukou, protože by se mi mohl strhat plastový závit, kdybych to dotahoval klíčem?Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
Ano ale měl bych zátku dotáhnout jen rukou, proto… @daviddavid453 Myslíte jako jen rukou, nebo rukou s klíčem? Samozřejmě že s klíčem, ale rozumně - s citem.Odpověď na příspěvek od franti_p:
@daviddavid453 Myslíte jako jen rukou, nebo ruko… To je pak asi 1/16 otáčky ?Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
To je pak asi 1/16 otáčky ? @daviddavid453 To je otázka ako o koľko mám otočiť volantom, aby som odbočil.. Mimochodom, tie závity nebývajú plastové.Odpověď na příspěvek od roman_:
@daviddavid453 To je otázka ako o koľko mám otoči… Je to tady z těchto stoupaček, pod modrým vodoměrem na studenou vodu. Tam asi závit je plastový ?Odpověď na příspěvek od daviddavid453:
Je to tady z těchto stoupaček, pod modrým vodoměr… @daviddavid453 Ako to máme vedieť? Odšroubujte to a uvidíte.