Sprchové dveře do niky bez spodní lišty

Dobrý večer, nemáte někdo dvoukřídlé sprchové dveře do niky (lítačky), ale které nemají dole žádnou lištu. V koupelnových studiích mi neporadili, vystavené nic takového nemají, jen v Hornbachu jsem jedny viděla, ale byli bílé a nějaké "no name". Podle obrázků znetu se to moc nedá poznat. Všem moc děkuju za tipy.
Odpovědět
Opravdu nikdo neví, nemá?
Odpovědět
@bamak Dobrý den, lišta se na dvířka většinou nasazuje, takže si myslím, že by ji stačilo nenasadit :-) S pozdravem, Jiří Vrzal
Odpovědět
Ahoj, my neco podobneho resili ted cerstve Vybrali jsme toto- https://www.siko.cz/koupelny/sprchove... Mame asi 2 tydny,nejdriv uplne bez spodni listicky, pak jsme museli dat nerezovou listicku z duvodu, ze nam udelali maly spad a voda vytekala mimo sprchu. Snad jsi toto myslela a pomuze ti trochu info.
Odpovědět
My budeme mít posuvné dveře, které mají dole pouze takové mikro těsnění a budou od výrobce RIHO. Jsou na míru a zajišťovali jsme si je přes Hornbach.
Odpovědět
Ahoj,jestli myslíš lištu na dveřích,tak ta se dá jednoduše sundat.Máme dvoukřídlé lítačky od Sanswiss, při čištění jí běžně sundávám, lišta je plastová a když ji nenasadím zpátky tak při sprchování něco málo vody ze dveří steče mimo sprcháč,ale není to moc,klidně by to bez ní šlo.
Odpovědět
@panelreko @ravena64 dekuji za tip....to by bylo super. A jake sanswiss mas? Jsi spokojena? Rozhoduju se mezi nimi a Huppe.
Odpovědět
@sathine @black_swan dekuju, ale my chceme litacky :-)
Odpovědět
@bamak Hledala jsem to na faktuře a máme přesně tyto https://pevne-steny.heureka.cz/sanswi...
Odpovědět
@ravena64 Moc dekuju, vypada super.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?