Umístění baterií - zvuk tekoucí vody ve vedlejší místnosti

Dobrý den, máme koupelnu umístěnou vedle ložnice. Jde mi teď o rozmístění umyvadla a sprchy, a to konkrétně na kterou stěnu umístit baterie. Nejlépe by to pasovalo na tu ložnicovou stěnu, ale mám strach že když bude téct voda u umyvadla, nebo i do té sprchy, tak ta tekoucí voda v trubkách vydává zvuk a nás to bude rušit (trubky ve stěně za kterou bude ta ložnice). Zajímali by mne Vaše osobní zkušenosti, ne domněnky, ale kdo se s tímto setkal nebo to tak má. Nerada bych udělala chybu v plánování. Omlouvám se za složitější popis ale nevím jak správně to popsat.
Odpovědět
Profilova fotka
máme to ted v nájmu, slyšíme vše, spláchnutí záchoda, a sprchu..je to RD novostavba, zděná. Doporučuji pokud to jde dát ložnici jinam 8-)
Odpovědět
@mardaren Máme ložnici vedle koupelny, na zeď, která je spojuje, bych to nedával. Dal jsem vodu na zeď sousedící s chodbou a zádveřím a jde to slyšet. Příčky jsou z porothermu 11,5 cm.
Odpovědět
Měli jsme ve starém bytě hned vedle ložnice a v novém domě jsme to dali co nejdál od ložnice i dětského pokoje, i když máme tu stěnu ze silnějších pricnic, tak i tak je to v pracovně(máme vedle koupelny) strašně slyšet....
Odpovědět
ložnice vedle koupelny, příčky porotherm 11,5 a jde slyšet i to, jak zavírám baterii. Dejte na protější stěnu, nebo udělejte dvojitou zeď
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?