Zkušenosti s touto podomítkovou baterií

Profilova fotka
Prosím má někdo zkušenost s touto baterií? umyvadlovou...montáž, atd
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, sice nevím, zda tuto otázku stále ještě řešíš, ale já jsem před týdnem či dvěma měla shodný dotaz a rozmluvili mi to následujícím způsobem: 1) dnes se již nevyrábí kvalitně, čili výrobci předpokládají, že do 10 let se vše vymění / nahradí, většinou je životnost baterií stanovena na 7 let, řekli mi, že je vysoká pravděpodobnost, že ji budu muset vyměnit a to znamená vysekat se zdi (budu mít mozaiku, takže mě to nenadchlo) 2) jen velice málo řemeslníků pracuje s podomítkovými bateriemi, protože to nemá rádo, je s tím hodně práce, čili to bude znamenat přemluvit instalatéra, aby ji osadil a možná to udělá za vyšší peníze Nakonec jsem se rozhodla pro umyvadlo na desku a místo podomítkové baterie mám tu, která je za umyvadlem. Zrušila jsem svůj sen při představě, že mi někdo rozkope mozaiku za 8 let.
Odpovědět
@indien Vše co je POD tak je vždycky složitý..Proto i záchody se zabudovaným splachováním - hezké ale nepraktické.Při větší závadě se musí vybourat... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád bych reagoval na tyto názory. V případě že použijete kvalitní výrobce který má dostupné náhradní díly tak problém není. Části které jsou ve zdi tak jsou pouze pevné u baterie mosazné tělo a u WC plastová nádržka. Veškeré funkční části jdou vždy vyndat a v případě potřeby vyměnit. Takže je to o výběru značky a nelze konstatovat že je podomítkové řešení špatné. Naopak je to čisté řešení které dobře vypadá a usnadňuje každodenní údržbu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?