Test myček časopisu D-test z března 2010

Profilova fotka
Moc prosím, nenajde se zde dobrá duše, která by mi přeposlala na mail test myček z března loňského roku? Nemůžu to již nikde sehnat. Děkuji. Mail napíšu do IP.
Odpovědět
toto by zaujimalo aj mna.
Odpovědět
Profilova fotka
@kirik @andula30 v Dtestu je možné si předplatit pouze test myček o který máte zájem. Je to zpoplatněno nějakou tou korunou, ale nemusíte si kupovat celý časopis nebo předplatné. Kukněte se na jejich stránky tam ty částky budou
Odpovědět
@ kirik + andula30 Dobrý den, máte uvedené ve formátu pdf v IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@sembeth Děkuji moc, už jsem to objevila. Jsem vám moc vděčná. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@sembeth Dobrý den, mohla bych taky poprosit. Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Jé můžu také poprosit chce kupovat novou. Děkuji
Odpovědět
ahojky, mě by zajímalo, jestli je v tom testu nějaká Bosch 60 cm, případně tato konkrétní SMI53M05EU díky
Odpovědět
@breberka Mám pocit, že tam v šedesátkách byla pouze tato Bosch SGS53E18EU. Byla celkem dobrá v mytí, ale horší už to bylo s délkou mycího programu a nejhorší byla v hlučnosti. Mně ten test byl téměř k ničemu....testovali myčky, které jsem v hledáčku neměla.
Odpovědět
Mne veľmi pomohla diskusia -Umývačka riadu, príspevok od Brinzulky z 20. júna str. 68 http://www.ceskatelevize.cz/program/2...... 8-) 8-) ďakujem je aj touto cestou. ;-)
Odpovědět
@mirca36 moje vybraná tam taky neni, ale jaká míra hlučnosti je přijatelná v db? Spotřeba vody mě nezajímá vůbec, máme vrt a vody víc než dost. U mě je důležitý dětský zámek a variabilita - to tahle moje Boschka má
Odpovědět
@breberka Teď mě vlastně napadlo............. mám koupenou téměř tu samou, co ty, jen o něco málo vylepšenou. Mám SMI53M75EU a jejím předchůdcem je ta tvá vyhlédnutá :-) . Ještě ji nemám v yzkoušenou, takže nemůžu k ní nic říct, ale kupovala jsem jí na doporučení člověka, který dělá 30 let kuchyně, a znělo ve smyslu takovém, že myčky bosch byly špičkové tak před 10 lety, pak to šlo s kvalitou dolů a teď , kdyby si měl teď koupit boschku, tak buď tento typ, anebo, a to už si nevzpomínám na označení, další, ale ta už stála okolo 24 tis. Jinak já tuhle kupovala v Německu za 14 tis.
Odpovědět
@mirca36 já když to tak porovnávám (specifikace), tak tam žádný extra rozdíl neni, jen ta tvoje má 44db a moje vybraná 48db - nedokážu ale posoudit, jaký je to rozdíl hluku (k čemu to přirovnat) ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@mirca36 tak jsem schválně koukala na tu hlučnost u té nejlepší (Miele) a má 46 db a měla za hlučnost známku 1,7 a ta boschka má 49db a známku 4, tak tomu fakt moc nerozumim :-)
Odpovědět
našla jsem tohle :-) http://www.converter.cz/tabulky/hluk.htm
Odpovědět
@breberka Hlavně že to není startující letadlo, což někdy připomíná mojí pračku :-D . Opravdu v nich velký rozdíl není, ta moje má navíc tepelný výměník, což představuje ušetřenou elektriku, jinak voda mi je taky ukradená /jedeme ze studny/, ta hlučnost je pro mě důležitá, protože máme spojenou kuchyň s obývákem . Ale jaký by byl ve skutečnosti v hlučnosti rozdíl mezi obouma, to netuším, nikdy jsem myčku neměla.
Odpovědět
@mirca36 ani já ne, budu jí mít taky prvně a též v kuchyni spojené s obývákem :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@breberka @mirca36 My taky budeme mít propojnou kuchyň s obývákem...taky by mě ta hlučnost zajímala.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?