Betonová kuchyňská deska?

Chtěla jsem se zeptat, zda někdo má betonovou kuchyňskou desku?? Jaké máte s tímto materiálem zkušenosti a na kolik to asi výchází. Máte i betonový dřez ??Přikládám fotky mé inspirace. Děkuji za diskuzi
Odpovědět
Profilova fotka
@amelie173 nemyslím, že se jedná o beton...bude to podle mě Technistone, či jiná kamenná deska.
Odpovědět
Profilova fotka
deska je to nádherná, koukám, že dřez je pod ní nerezový. každopádně ty hluboké odkapové rýhy bych ale čistit nechtěla ;-)
Odpovědět
Omlouvám se, zde je i dřez 😊
Odpovědět
@amelie173 bude to nějaký umělý kámen, nevím jakou mate představu o ceně, ale pokud to bude 3m deska se drezem plus treba dva metry ostrůvek tak se pod sto určitě nedostanete...
Odpovědět
Profilova fotka
My take zvazujeme betonovou pracovni desku na ostruvek, dela ji firma tady u nas, delali ji ve meste v kavarne a vzdy, kdyz jdu na kafe, musim se ji dotknout - miluji beton ;-)
Odpovědět
Pan co mam montoval desku z umělého kamene tak říkal, že umí vlastně udělat nástrik jakýkoliv vzhled . Jen říkal že není taková životnost a musí se obnovovat. Samotná deska přímo z betonu bude asi slušný kolos a asi ne úplně vhodná jako pracovní .
Odpovědět
Betonovou desku má @nanyska . Časem plánujeme ji nebo kámen... Je moc krásná a pokud se udělá dobře, tak na ní nebudou ani fleky od hrníčků, oleje atd.. :-)
Odpovědět
máme pracovní desku od eggeru beton světlý a jsme spokojeni. Beton jsme nevyžadovali, jen se to k tý naší kuchyni hodilo. Myslím, že to může být vhodná alternativa k betonovým či podobným deskám.
Odpovědět
Dekuji za tip, netusila jsem, ze to existuje. Na internetu cena je. Cetla jsem cca 10tis za bm, tzn ze pokud mate 4 m pracovni desky, tak s praci, se dostavate na cenu cca 96tis za pd bez vyrezu na drez, na baterii, varnou desku. A bez drezu. V pripade drezu pod pd, bude urcite uctovano i montaz spodniho drezu(jina nez u horni montaze). Pak zalezi jestli budou treba i zasuvky v pd apod. Tato cena bude za zakladni tloustku materialu. V pripade, te budete chtit desku viz vas obrazek c.1 vyssi, tak plus priplatky. A cena bude jen za zakladni betonovy odstin, pokud budete chtit jiny odstin, dalsi částka navic. Urcite oslovte profika. Uvidim co zjistim dale a mozna budu o této desce taky uvazovat.😁 Cena je totiz hodne prijemna.
Odpovědět
Teda to jsou masakr ceny za beton, to uz bych sla do opalovaneho kamene treba černého, to je navěky Umi prosim někdo poradit, libi se nam deska s povrchem nerez, ale hrana aby byla jakoby nerez a dřevo kombinace na sobe v několika vrstvách, hledám to a nemohu najit
Odpovědět
Profilova fotka
@amelie173 dřez z betonu nám nedoporučili, protože by to mohlo "chytat" barvu například od ovocných šťáv nebo řepy, pokud je člověk zpracovává častěji. JInak betonovou máme a jsem ráda, že jsem do toho šla. Není na dotek tak studená jako kamenná deska...u nás se to moc nedělá, populární jsou v USA. Dost drahá je i doprava a také limity rozměrů. My máme sice kousek přes 3 metry na délku, ale někdo to víc jak 3 metry v kuse nedělá. Určitě je dobré si poptat víc dodavatelů, ceny se liší...a nejen kvůli vzdálenosti.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?