Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o sdílení zkušeností s betonovou stěrkou místo obkladu kuchyně za pracovní deskou a za sporákem - údržba atd.
Speciálně pak pokud má někdo stěrku BÍLOU nebo extra světlou, to by mě zajímalo moc. Jak se čistí, chytlo se někomu něco co nejde už dolů? Jak dlouho ji máte a měnili byste? Jiné postřehy?
Díky moc a mějte se hezky 🙂)
Ma ji kamaradka a uz by ji nedala. Vadi ji, ze to velmi rychle otukala a to je na to fakt opatrna. Proste staci tuknout naberackou a je tam vryp....sterka mi prijde prima na nejake rovne neclenite steny, ktere nejsou moc zatezove, ale do kuchyne radsi ne a nebo za sklo.
@fanterrx stěrku jsem nanášel svépomoci. Nic na tom velice není, akorát záleží, jak chcete aby ta stěrka ve výsledku vypadala. Máme čistě bílou a po zagletování druhé vrstvy začala stěrka dělat tmavé šmouhy.
Musel jsem udělat ještě jednu vrstvu, kterou jsem ty šmouhy (efekt betonu) zamaskoval a výsledek je čistě bílý, ale vypadá to něco jako benátský štuk 😄.
@slamer Jako přijde mi zvláštní, že by se to nějak “vrylo”, to spíš jestli není celkově ta vrstva, jak @bayt popisujete, příliš tenká a odštipuje se to? Těžko říct, každopádně díky za postřehy