Betonová stěrka za sporákem - zkušenosti

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o sdílení zkušeností s betonovou stěrkou místo obkladu kuchyně za pracovní deskou a za sporákem - údržba atd. Speciálně pak pokud má někdo stěrku BÍLOU nebo extra světlou, to by mě zajímalo moc. Jak se čistí, chytlo se někomu něco co nejde už dolů? Jak dlouho ji máte a měnili byste? Jiné postřehy? Díky moc a mějte se hezky 🙂)
Odpovědět
Ma ji kamaradka a uz by ji nedala. Vadi ji, ze to velmi rychle otukala a to je na to fakt opatrna. Proste staci tuknout naberackou a je tam vryp....sterka mi prijde prima na nejake rovne neclenite steny, ktere nejsou moc zatezove, ale do kuchyne radsi ne a nebo za sklo.
Odpovědět
Profilova fotka
Máme bílou a je to v pohodě, žádné vrypy ani poškození nemáme. Stěrka je odolná a 3x lakovaná.
Odpovědět
@slamer díky za odpověď, dělali jste si ji sami nebo firma? 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@fanterrx stěrku jsem nanášel svépomoci. Nic na tom velice není, akorát záleží, jak chcete aby ta stěrka ve výsledku vypadala. Máme čistě bílou a po zagletování druhé vrstvy začala stěrka dělat tmavé šmouhy. Musel jsem udělat ještě jednu vrstvu, kterou jsem ty šmouhy (efekt betonu) zamaskoval a výsledek je čistě bílý, ale vypadá to něco jako benátský štuk 😄.
Odpovědět
@slamer No jenze ty vrypy jsou bily, tak pokud to mate bily cely, tak mozna nejsou tak patrne 🙂)
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt nevím jakou máte povrchovou úpravu, ale já nanášel 3x ochranný lak a je to teda skálopevný. Odpoledne to zkusím detailně prozkoumat.
Odpovědět
@slamer Jako přijde mi zvláštní, že by se to nějak “vrylo”, to spíš jestli není celkově ta vrstva, jak @bayt popisujete, příliš tenká a odštipuje se to? Těžko říct, každopádně díky za postřehy
Odpovědět
@fanterrx Cementovy sterky tenky jsou cca 3mm...vsechny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?