Bílý fragranit i spotřebiče/černý fragranit i spotřeb.?

Ahoj, urcite se tu jiz neco podobneho probiralo, ale nemuzu najit :-) Mate nekdo v kuchyni kombinaci bilych spotrebicu (deska, trouba, mikrovlnka) a bileho fragranit. drezu? Co udrzba? Nevim zda jit do bile varianty v kombinaci s tmavou prac. deskou, nebo do cerne... ale svetlou prac. desku nechceme :-( Nechci nerez z duvodu otisku apod. A nebo nechat bile spotrebice a cerny fragranit a tmavou prac desku? Manzel to nechava na me, to mi to fakt ulehcil :-D :-( Od jake firmy mate bile spotrebice? Me se libi od firmy Brandt, ale nemam s nimi zadne zkusenosti, libi se mi vzhledove. Podobne jsem u jine firmy nenasla :-( Diky za jakykoli rady/napady/postrehy :-) L.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my máme bílé spotřebiče, deska černá Bosch, dřez Franke grafit. Kuchyně slonová kost a pracovní deska ořech, takže relativně tmavá. Dneska nám lepili sklo za linku, tak se mi snad podaří udělat pár fotek. Spotřebiče jsem vybírala podle vzhledu a ten Bosch mi zaujal hned. Největší problém byla digestoř. Vše krom myčky má povrch ze skla. Hodně záleží na celém pojetí kuchyně, my vzhledem k malému tmavému prosotru nechtěli moc tmavou, teď se to hodně rozzářilo výrazným sklem za linkou S volbou jsem max. spokojená, nerez mi odrazoval. Původně měla být vestavná i digestoř, ale to vzhledem ke konstrukčním problémům nakonec nešlo. Máme konkrétně tyto spotřebiče: BOSCH HBA 34B520, BOSCH HMT 85ML23, BOSCH POH616B10E, FABER SCREEN ECO EG8 X/V W A75 ACTIVE a dřez FRANKE KSG 218.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak já mám objednaný bílý dřez od Franke. Bude usazený do pracovní desky v dekoru dřevo. Myslím, že ten kontrast bude pěkný. Ale fakt ještě nemůžu poradit, jak to bude s údržbou. :-S Ale věřím, že na údržbu bude jednodušší než nerez. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám bílý dřez od Franka v desce s dekorem ořechu. Na údržbu je náročnější než nerez. Musím se mu věnovat po alespoň jednou denně, ale je hezký ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
pardon, mám Blanco
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?