Co byste po svých zkušenostech udělali v kuchyni jinak?

Chtěla bych se zeptat těch, co mají nové kuchyně a zároveň už je nějaký čas mají - co by udělali jinak - případně co se jim naopak osvědčilo?
Odpovědět
@slunicko232 Asi to bude znít trošku neskromně, ale já jsem s kuchyní max. spokojena. Velice se mi osvědčily výsuvy ve spižní skříni, veliké výsuvné zásuvky ve spodních skříňkách. Ještě je perfektní rohová skříňka s roletkou, kde mám kuchyňské spotřebiče - po ruce a přece schované.Dále granitový dřez, nerezový bych už nikdy nechtěla. Uspořádání do písmene U, člověk má vše při ruce a nenaběhá se. A pracovní deska a obklad za linkou z Technictone, sice to nebyla žádná láce, ale jsem šťastná, že to tak mám. A samozřejmě kvalitní spotřebiče. :-)
Odpovědět
Já jsem nadmíru spokojená s granitovým dřezem, s kvalitními spotřebiči, horními výklopy a spodními šuplíky a výjezdy v rozích. Vyhovuje mi,že mám troubu ve výšce, varnou desku blízko dřezu, což se hodí stejně jako koš a myčka blízko dřezu. Šla bych znovu do desky místo obkladů a do omyvatelné barvy na zdech v místech, kde i deska je zbytečná:-) led pásky pod horními skříňkami jsou taky super (i pod barovou deskou se nebát),, vlastně jsem spokojená s celou kuchyní. Opravdu asi jediná věc, na kterou bych si příště dala pozor, tak spotřebiče s úpravou povrchu proti otiskům. Lednici tak máme, ale u ostatních nám to uniklo a je to zbytečná práce navíc pořád čistit nerez. A ještě jedna věc, šla bych do stejného truhláře na 150 % :-)
Odpovědět
Změnila bych pouze dvě věci. A to: koš dát pod dřez a mít větší mrazák. Jinak jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
Já už bych nešla do ničeho nerezového. Ta údržba je někdy fakt úmorná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?