Digestoř Faber - recenze

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jestli je tu někdo, kdo má komínovou digestoř FABER DAISY nebo COCKTAIL 80cm. Zařizujeme kuchyni a nechci se vzdát značky Faber, ale zároveň chci digestoř za rozumnou cenu. Tyto digestoře se mi líbí, ale nevím jestli nejsou dost hlučné. Můžete mi někdo poradit nebo se podělit se svými zkušenostmi? Děkuji ;)
Odpovědět
Ahoj, pokud můžu doporučit zajeď si k nim do Žďáru - Cocktail tam mají vystavený a Daisy nevím, ale jsou neskutečně ochotní a hodní. Všechno naživo předvedou. My jsme se dívali na black tie a ta je nádherná a tichá-ale je to opravdu individuální co se komu zdá hlučné. Jinak tam mají vystavenou ještě jinou značku, kterou zastupují a tam se nám jich pár taky líbilo.
Odpovědět
@marielob Uvažuji nad těmi samými (Daisy a Coctail 80 cm)...dělala jsem si porovnání s jinými značkami a Faber mi vyšel nejlépe, nicméně je pravda, že dle informací od výrobce patří mezi hlučnější digestoře...Ještě jsem koukala na Moru (80cm), cenově vychází podobně, možná trochu levněji, ale ten Faber se mi líbí víc :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Dobrý den, mohu se zeptat, jakou digestoř jste nakonec vybrala a jak jste spokojená? Děkuji.
Odpovědět
@matinak Nakonec jsme vybrali Faber Cocktail a jsme spokojeni. Neni hlucna. Sice tam neni moc dobra ener. trida ale to jsme nejak moc neresili. Neni to spotrebic ktery zapiname porad. Asi bych do jine znacky nez Faber nesla
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, taky se mi líbí Faber Cocktail, máte fotku jak vypadá v kuchyni? Máme bílí lesk + tmavá deska a nemůžeme se shodnout na barvě :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?