Doporučte kuchyňská studia, kvalitní s rozumnými cenami

Prosim vas může mi nekdo doporucit nejaka kuchynska studia, ktera maji kuchyne kvalitni, ne takove ze mi za rok - dva budou skrinky vypadavat z pantu, a ktera maji rozumne ceny. Chtela bych si poridit kuchyn cerny lesk, meli jsme naceneni u Sykory ale ta cena je pro nas neprijatelna i kdyz verim ze kvalita u Sykory je. Pak jsme si jeste nechali nacenit kuchyn u Bytexu a cena vyšla o dost líp, ale neznam nikoho kdo by mel zkusenosti s Bytexem takze se bojim kvality.
Odpovědět
@ronikaaaa Nevím, odkud jsi, ale mám výbornou zkušenost s prodejnou " Moderní byt" z Pardubic. Pan majitel je moc šikovný, s návrhem si vyhrál, dobře poradil, sehnal spotřebiče za super. ceny. Byla jsem moc spokojená (kuchyň mám v albíčku, tak mrkni.)
Odpovědět
@aneri53 Dík za návrh, jsem ze Zlínského kraje. Na foto určite kuknu. A byla jsi spokojena i s cenou??
Odpovědět
@ronikaaaa No nejlevnější samozřejmě nebyla, ale snad je kvalitní, všechno sedí na milimetr (máme v kuchyni takový atypický zkosený roh) a zatím s ní nebyl sebemenší problém (ale bydlíme od listopadu). Mě ji hodně prodražila pracovní deska a obklad za linkou - obojí je z Technistone a ten je drahý. U Sýkory jsem byla také, ale dost zklamámí. Já jsem potřebovala třešeň s bílou (kvůli ostatnímu nábytku v jídelně a obýváku) a jejich odpověď - vůbec nevíme, jak odstín třešně a jestli vůbec bude za půl roku v nabídce, mě moc neoslovila. Ceny také vysoké, tak jsem šla prostě jinam. Tady bylo prostě super jednání, mraky vzorků, nic nebyl problém.Spotřebiče za internetové ceny. My to ale do Pardubic nemáme tak daleko, od Vás je to dálka.. I když se spousta věcí vyřídí po internetu, stejně jsme tam asi 2x byli a montáž a doprava by se také asi hodně prodražila. Tak snad najdeš něco u Vás. Dneska dělají pěkné a kvalitní kuchyně i jiné firmy nebo truhláři, ne jen Sýkora nebo Hanák. Hodně štěstí. :-)
Odpovědět
Já si nechala udělat návrh u Sýkory, a bylo to 200 000,- bez spotřebičů!!!Mám jí tedy 9 m dlouhou, ale zase jen dvě pidi horní skříŇky. Neváhala jsem, a šla za truhlářem. Ve finále mě vyšla na 80 000 bez spotřebičů!Mám ji ve vysokém bílém lesku, je přesně podle mých představ a podle nákresu od sýkory. Nikdy bych za linku dvěstě nedala. Jsem jenom obyčejnej člověk, s obyčejnou výplatou.
Odpovědět
Profilova fotka
@karbi tak to je výborná cena, nejsi někde poblíž Ostravy? Pokud ano, prosím o kontakt na tvého truhláře....děkuji
Odpovědět
Bohužel. Jsem z Plzně.Ale sežeň si návrh a nech si udělat cenové nabídky od truhlářů.
Odpovědět
Profilova fotka
Mám objednanou kuchyň u fa Danküchen. Jedná se o Rakouské kuchyně, dělané na míru. Kvalita srovnatelná s Německým Schüllerem. Známá jí má a absolutní spokojenost. Já jí mám teprve objednanou :-) Cena bez spotřebičů 130tis, vel 2,7 X 3,4 X 2,7, včetně dřezu, prac. desky + deska na zdi........
Odpovědět
@bohca jsem z Karviné a kuchyň v bílém lesku mě vyšla na podobnou cenu...kdyžtak koukni na moje fotoalbum a pokud se ti kuchyň bude líbit, tak pošlu kontakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@xlostris je nádherná... :-) , budu moc ráda za kontakt...kolik metrů má linka? a ještě jeden dotaz...na podlaze máš vinyl?...děkuji
Odpovědět
@bohca Kuchyň má 2,8 x 4,5 metru, linka 2,8 a na té delší straně cca 2,7 , zbytek jsou už pak skříně, kde jsou spotřebiče, výsuvná spíž a vestavná lednička. Jinak kuchyň nám dělal p. Klein z Petrovic u Karviné, webové stránky: interierklein.cz
Odpovědět
Profilova fotka
@karbi ahoj karbi, mohla bych se te zeptat na kontakt toho truhlare, co ti delal kuchynskou linku. Prave nekoho hledam a jsem z Plzne...Dekuju moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já jsem si nechala vyrobit kuchyň od truhláře. Zatím je pouze ve výrobě, ale spokojenost už jen s přístupem je maximální. Jsou tak střední cenová kategorie, zákazníky si vybírají vzhledem k jejich dobré pověsti. Jmenují se PEHOS, jsou z Vysočiny a jednatelem je pan Petr Augusta. Dělají nám i dveře do přízemí. Zatím nemohu posoudit kvalitu, ale vybírali jsme přes reference a měli jsme zatím dost štěstí.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@petr76 dik za nabídku, to já bych přijela spíš osobne. Kde vás můžu najít?
Odpovědět
Profilova fotka
Mám kontakt na šikovného truhláře-kuchyňáře ze Žebráku, dojíždí i po ČR. Vyzkoušený a prověřený, pečlivý a precizní :-)
Odpovědět
@aaa A mohla bys mi napsat kontakt. Dik moc. A ty mas osobne kuchyn od neho? a mas drevenou nebo lesk?
Odpovědět
Profilova fotka
pokud budete potřebovat někdo návrh kuchyně ,nebo jiného pokoje, neni problem více v secki architekti designeři atd. jsou tam ukázky návrhů a podklad pro zaměření místnosti. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@dv3d hezké a ceník?
Odpovědět
Profilova fotka
je to individuální , pokud se rozhodne i realizaci kuchyně od nás tak je 3D zdarma, pokud ne tak se to pohybuje od 500 - 1500 kč dle náročnosti projetku atd. v ceně je zahrnute možnost změny textur a dalších uprav. samozřejmností je konzultace přes email třeba
Odpovědět
Ahoj,jsem taky z Plzeňska,doporučíte mi nějakou kvalitní firmu, u které se dá pořídit pěkná kuchyňská linka?Beru dobré i špatné zkušenosti.Díky
Odpovědět
Profilova fotka
@aaa - mohla bych také poprosit o kontakt? Časem nás čeká rekonstrukce a na Žebrák to máme 30 km, tak by se to hodilo :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
@karbi ahoj, jsem taky z plzně, můžu poprosit do IP kontakt na truhláře? děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@kris88 ahoj taky jsem z Plzně, tak se zkusím zeptat jestl jsi nakonec nějakého šikovného truhláře sehnala, děkuju
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?