Dobry den, nemate nekdo zkusenosti po par letech s eggrem v kuchyni? Zajimaji me hlavne ty hrany po par letech pouzivani v kuchyni. Jestli se treba neodlupuji nebo nejsou zanesene beznym utiranim necistot.. dekuji za odpovedi! Nwmuzu se rozhodnout mezi eggrem a lakem napr od Sykory
@tera12 Egger vyrábí tisíce typů podlah i s různou odolností, takže by to chtělo aspoň trochu specifikovat. Do pár nájemních bytů jsme dávali eger, byla to nějaká levnější řada kolem 100-150 Kč/m2, také už si nevzpomenu na konkrétní typ. Třída zátěže asi 32. Zatím s tím žádný větší problém nebyl, ale je to tam tak tři roky. Na některých místech to trochu "pružilo", ale to bylo spíš nerovným podkladem.
@tera12 máme veškerý nábytek na míru od jednoho truhláře, lamino od Eggeru a vše je ok, ale například ty hrany...tam záleží na truhláři jakou má taky ohraňovačku. Nám truhlář říkal, že má zrovna nějakou novou a ty hrany jsou stále fakt moc pěkné (používáme 6let).
Mali sme kuchynu v byte s dvierkami 15r, abs 2mm+lamino dtd a 1mm+lamino dtd korpusy. Prezila 4deti. V 2019 sme dali do domu striekane dvierka s frezovanymi uchtkami (je pravda ze od poliaka) a tie dvierka uz zacinaju mat najlespie obdobie za sebou. Ak budem menit o 2-3r tak za 2mm abs+lamino dtd 😉