Jaká je NEJ myčka nádobí?

Rozhodli jsme se,že si koupíme myčku nádobí,ale při výběru té pravé,jsem se na netu začala ztrácet :-N Nevím,co si mám představit pod pojmem sada(většina myček je na 12 sad).Myslím tím obsah-kolik talířů,příborů,jestli je tam počítáno s nějakými pekáčky,kastrůlky apd. :-p Nejde mi tak o úsporu energií jako o to,aby myčka dokázala umýt nádobí rychle a kvalitně.Pak by mě ještě zajímaly mycí prostředky,které jsou nejlepší? Díky moc za odpovědi/popř.odkazy ;-)
Profilova fotka
Já mám Bosch-ku, používám Finish Quantum a spokojenost veliká... x-) a to myju převážně jen na rychlej program.. ;-) Jinak na umytí myčky používám buď Denkmit z DM-ka nebo Finish čistič myčky a taky super!!! a jak jsi se ptala na počet sad... taky pořádně nevím co si pod tím představit.. :-N ale vím že dospod dám dva velký kastroly, dva menší, dvě přihrádky na příbory a nahoru 5-6 hrnků, 5-6 skleniček, 5 polévkových misek a díry zaplácám naběračkama, vařečkama apod.. ;-)
Profilova fotka
za mě také doporučuji Bosh či electrolux. Z přípravků můžu doporučit Somat gel , je s přídavkem octa a fakt je dobrý, vydrží dlouho, dávkuješ si sama kolik chceš... z Dmka si spoustu lidí chválí i tablety, ale osobní zkušenost nemám. a co se počtu sad týče, také přesně něvím jak to počítají. Spíše záleží jak velká jste rodina, jak často se vaří atd...pro dva lidi, co nejvíce vaří o víkendu a přes týden ušpiní pár talířů si myslím, že stačí úzká a pro třeba čtyřčlennou rodinu s dětmi, kde se více vaří asi tu pro 12 souprav. V tom případě doporučuji mít zásobu příborů, protože jsou v myčce a člověk si nemá čím zamíchat kafe :-)))) lžičky jsou nejvíce u mě nedostatkové zboží :-)))))))
zkus si pročít např. následující témata, nebo zadej do vyhledávače myčka, témat je spoustu a věřím, že si vybereš:-) http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ku... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ku... http://www.modrastrecha.cz/diskuse/ku...
poprosim o presun do hore uvedenych diskusii.
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?