Jakou barvu kuchyně k podlaze dub a oknům antracit?

Jakou barvu čílek a pracovní desky v kuchyni byste ladili k podlaze v dekoru dub přírodní a oknům antracit? Vím, že nic se nezkazí bílou barvou, ale nejsem z bílých linek úplně nadšená, tak přemýšlím nad jinými barevnými kombinacemi. Co za dekory byste doporučili? Děkuji.
Odpovědět
Mame dubovou podlahu, bile ramy. Dvere a cela zasuvek mame bile, desku dub. Klidne bych u vas udelala matne cerne dvere (nebo lesk, zalezi na stylu interieru), deska dub je skvela na udrzbu
Odpovědět
Profilova fotka
Mame take podlahu dub prirodni a okna antracit a sli jsme do bileho nabytku, tedy i kuchyne. Za me je bila nadcasova, bile kuchyne jsou in uz roky...vzdy vyleti nejaka barva, ale barvy se brzy ohledi. Mam kamaradky, ktere take nechtely bile kuchyne a dnes lituji... ale k zminene podlaze a oknum pujde jakakoliv barva, ale pokud chcete mit dum nebo byt v jednotnem designu, potom by jste mela zvazit, zda zvolena barva bude ladit i se zbytkem domu 😉
Odpovědět
@qeszi Naprosto souhlasim s qeszi. Pujde Vam k tomu jakakoliv barva, ale bila je nadcasova. Moc bych to neprehanela pak uz s drevem, kdyz je podlaha drevena, aby se to nebilo.
Odpovědět
Já jsem šla do světlých barev. Kuchyn mám kasmirovou, dveře popelave sede, vestavěné skříně převážně piskova bezova. Bila je nadčasová, ale byla by to pro nás nuda. Kuchyn mám v albu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?