Jakou pracovní desku k odstínu ořech šedohnědý+krémová

Prosím o radu. Vypadá to, že kuchyň bude v odstínu ořech avignon šedohnědý, zřejmě s kombinací krémová, jasmín, vanilka..... Jakou pracovní desku by jste dali k této kombinaci. Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
teď hodně frčí odstín beton - světlý nebo tmavý (takové šedé)...tak bych volila něco do šeda nebo tmava
Odpovědět
@simouna dívala jsme se asi ta svěle šedá, by nebyla špatná, ono i podlaha bude lehce do šeda, tak by to ladilo.
Odpovědět
Profilova fotka
@mak07 mě se taky líbí ten světlý beton (lituju že jsem si ho nedala) narazila jsem na něj měsíc po dodělání kuchyně a teďka mě to mrzí.....hodně holek to tady má v albu - asi je to teďka oblíbené
Odpovědět
@mak07 Já mám pracovní desku právě v ořechu - mám tedy tabákový. Stejně jako korpus skříněk a k tomu bílá dvířka..;-) zůstala bych u toho ořechu anebo ladila k té světlé, co budete mít, určitě ne nic žíhaného atd.. ještě by se dalo max dle dlaždiček či co budete mít na stěně (lacobelu, nerezu atd..)
Odpovědět
@scared moc pěkná kuchyň. Jak se ta tmavší deska udržuje, není na ní všechno vidět?
Odpovědět
@simouna já myslím, že litovat nemusíš, mrkla jsem do alba a ta pracovní deska co máš sedí moc pěkně ke kuchyni.
Odpovědět
@mak07 Díky. Mně se udržuje moc dobře. Jsem s ní fakt spokojená, máme ji skoro 4 roky a zatím naprosto bez problému a to vařím denně a furt se tam motám, protože jsem s dětma doma..
Odpovědět
Profilova fotka
@mak07 naše deska je "hrubá omítka" je trošku ušmudlaná, ale teď už bych si představovala víc ušmudlanou..a spíš tu šedou světlý beton - že by to ladilo k tomu soklu a úchytkám.....tato deska co máme zase pasuje víc k horním skříňkám...no ale prostě ve mě furt něco hlodá, že jsem měla jít do toho světlého betonu...
Odpovědět
Souhlasím se @scared - pokud tohle má být korpus a sokly, udělala bych z toho i pracovní desku a případně i desku na stěnu. Někdy vypadá fakt blbě, když kombinuješ moc odstínů a struktur. Samozřejmě záleží na pojetí kuchyně, její velikosti a stylu zbytku místnosti.
Odpovědět
@soleilll ano toto bude korpus, spodních a vysokých (panel, potrav.skříň) skříněk, horní budou ve světlém - Jasmín. Vidíš, co se týká soklů, nad tím sem nepřemýšlela. No ale myslím, že asi stejný odstín nebo že by šedý (bude zas ale do šeda podlaha) a tu šedou desku :-| . Jinak kuchyň bude paneláková do L 280x345, vleze se tam ještě tak tak stůl a to je všechno. Jak píšeš, mám strach, ať to nepřekombinuju. Za linkou budou obklady, zatím přemýšlím, jestli ladit k desce, nebo horním skříňkám. Každopádně se stolaře zeptám, jestli jde stejná deska jak skříňky, ve vzorníku jsem nic nenašla.
Odpovědět
@soleilll @mak07 sokly máme samozřejmě v barvě korpusu a desky. Nic jiného by mě ani nenapadlo ;-):-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?