Jakou pracovní desku, tipy?

Zdravím, jakou pracovní desku doporučujete? Tedy v poměru cena/kvalita. Jde o to, aby na ni nezůstávali fleky, škrábance, aby něco vydržela.
Odpovědět
My budeme mít umělý kámen..
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud chceš něco odolný ho za normální cenu tak bych volila klasickou postformingovou (umakart, laminát) strukturovanou ne lesknou :-) Umělý kamen je OK ale někdy vychází dráž než klasicky kamen.
Odpovědět
@dasinaa Technistone? Je to ale dost těžký. Přemýšlel jsem ještě o keramice. Ale neznám ceny, na kolik ten umělý kámen nebo keramika přijde.
Odpovědět
Profilova fotka
@standa63 Já jsem technistone měla v minulé kuchyni, nemohu si ho vynachválit, byl skvělý. Ale je pravda, že byl velmi těžký a dost drahý. Tentokrát už musíme volit levnější variantu.
Odpovědět
@pibi1 Na kolik ta deska z Technistone přišla? A mohu se zeptat jakou budete volit jinou variantu?
Odpovědět
Budeme mít 4m ostrůvek a něco málo naproti a vychází okolo 50tis.
Odpovědět
Profilova fotka
@standa63 Popravdě ještě nevíme, ale na technistone určitě teď peníze nebudou. Cenu si nepamatuji, neřešila jsem ji jednotlivě, ale v rámci ceny celé kuchyně. Ale dodělával se tam pak sokl a to bylo asi 1,5 m na asi 13cm a to stálo 2500,-
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Profilova fotka
mohu také poprosit o radu? nevím, jak přesně se počítá délka pracovní desky, mě vyšlo 6,2m (z toho samozřejmě výřezy na dřez, varnou desku). přijde mi to hodně, takže vzhledem k cenám asi nehrozí umělý kámen či technistone. ale zase nevím, zda jsou "obyčejné" laminátové desky dostatečně pevné, odolné. přítel by chtěl něco extra, ale finance nejsou a co je, to se mu nechce vrážet zrovna do kuchyně. přitom u nás se vaří fakt hodně. nerada bych měla desku hned celou prohnutou a samý škrábanec a vůbec se v tom nevyznám :-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?