Kam zmizelo hranaté nádobí?

Profilova fotka
Prosím poraďte mi, ještě před nedávnem se daly všude v obchodech i na netu najít jídelní soupravy ve tvaru čtverce a najednou koukám a nikde nic. Co se stalo? Máte někdo tip, kde sehnat pěkné designové sady nádobí za rozumnou cenu? Nejlépe v červené barvě. Je mi jedno, jestli to bude keramika, porcelán nebo sklo. Moc děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Možná se stalo to, že černé, hranaté nádobé není ani moderní, ani designové a protože to už lidi pochopili, není po tom potávka, tím pádem to nenabízí ani obchody :-) Nejlepší je klasika bílé nádobí a kulaté. I v těch nejlepších restauracích jíš téměř vždy na krásném kulatém a bílém nádobí. Koukala bych po značkách jako je třeba Villeroy and boch, Rosenthal, WMF, ale to asi není pro tebe zase za rozumnou cenu. Pokud sháníš černé, hranaté, šla bych do obchodů tipu Action, Orion a pod a tam by určitě něco takového měli.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to ani celé červené, ani úplně hranaté, ale je to decentní. :-) http://www.destinyjm.cz/store/goods-k...
Odpovědět
Profilova fotka
@sammaelka http://www.kulina.cz/talir-tac-hranat... http://www.domov-kuchyne.cz/polozka/1... http://www.gastrozone.cz/talir-melky-... @lendy1 tak nejak ... :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?