Kde jste si nechávali dělat kuchyň v poslední době? (Vysočina, Brno a okolí)

Zdravím, pomalinku začínáme řešit kuchyň. Zkusili jsme si sami namalovat co a jak by jsme sami chtěli a první truhlář nám řekl cenu 289 tis bez spotřebičů. Přijde nám to docela dost, ale zase si říkáme že je to docela velká kuchyně. Chci se tedy zeptat kde jste si nechali v poslední době dělat kuchyň a co by jste na našem návrhu pozměnili. Děkuji 🙂
Odpovědět
@lucy97 cena je podle mě odpovídající. V Brně v inteka design loni v létě objednávka (taky dost drahé, ještě více než vy, ale to bylo dané hlavně umělým kamenem na desku a zástěnu), záleží jaké dekory a provedení máte. Je velký rozdíl v laku (mat či lesk) vrzus lamino a taky v různých dekorech. Já bych vám doporučila všude výsuvny i pod umyvadlem (a dát si tam velké koše i na tříděný odpad, je toho teď hodně, jeden koš nestačí) a také výsuvny ve spodních skříních (no prostě všude, kde to jde a dává to smysl 😉). Vycentrovat úchytky ať jsou všechny v rovině a u prostřed, a ne některé horizontálně či vertikálně, vlevo či vpravo. Mě osobně více vyhovuje myčka vlevo od dřezu, ale to je na vás. Taky si to zkuste více sjednotit, máte skoro každou skříňku jinou šířku. Určitě by šlo dát všechny třeba 600 a jen některé více či méně široké ať to vypadá designově pěkně, teď je to dost velký mix, který nepůsobí dobře. Zajděte si třeba do oresi kuchyně, tam vám udělají zdarma návrh (dejte jim jen plán domu a budete mile překvapení, co sami vymyslí a doporučí, nechala jsem si u nich dělat kuchyň do starého bytu před 6 lety). Jinak když jsem loni navrhovala kuchyň, tak jsme měli asi 3 verze a pak kombinaci 5 dekorů a lak versus lamino, vše nám udělali vizuálně, tak jsme se pak mohli lépe rozhodovat.
Odpovědět
Kuchyně je podle mého názoru dostatečně velká, takže ani cena za ni není vysoká. Pokud jde o skříň na potraviny, nechte si zhotovit výsuvy uvnitř. Je to praktičtější než pouhé police a budeš mít lepší přehled o tom, co tam máš.
Odpovědět
Nevím odkud přímo jste ale nám loni dělal truhlář v okolí Břeclavi kuchyň cca 7 metrů dlouhou za 97 tisíc. Kdybych si špatně nevykomunikovala úchytky tak jsem spokojená na 100%. Ale to jsem podcenila já. Jinak ho doporučuji všude v okolí. A to je tu v okolí prý nejdražší. Určitě máte větší kuchyň ale než my. Za cenovou nabídku nic nedáte. Má ale na půl roku dopředu plno.
Odpovědět
Mně se návrh v podstatě líbí, asi bych zvažovala jestli třeba ostrůvek spíš nenechat volný jako čistě pracovní prostor i vzhledem k tomu, že tam chcete mít ten barový pult, ale moje myšlenka, kdy my máme od oresi kuchyň do Lka 🙂 Cena mi přijde taky odpovídající, jde spíš už pak o detaily, který umí cenu nafouknout a jak tu píše artep, zaběhněte si třeba do tý oresky, tam je návrh zdarma a dá se z toho dobře vycházet, o to snazší když přijdete i s vlastní myšlenkou a budou mít už z čeho vycházet 🙂
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících

Odpověď na příspěvek od marcelakucerova:

Nevím odkud přímo jste ale nám loni dělal truhlář…
@marcelakucerova dobry den, muzu poprosit o kontakt?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?