Kde koupit levnou kuchyň?

Zdravím :-). Řešíme teď vybavení celého bytu, hlavně teda kuchyň, protože tam budu asi trávit nejvíc času :-D . Jelikož opravdu ani zdaleka nejsme milionáři, hledám něco levného, žádný luxus vážně nepotřebuji, jen menší kuchyň, mohla by být i do L, ale podmínkou to není, ale samozřejmě zase aby nějakou dobu dobře sloužila. Projela jsem tady ve fóru diskuze na téma cena kuchyní a málem jsem teda spadla ze židle. Ceny okolo 50 000 (bez spotřebičů) byly ty nejmenší, co jsem tam našla a i ty mne teda vyděsily, částky okolo 200 či 300 000 doslova šokovaly. Je vůbec reálné sehnat kuchyň v cenové relaci cca 10 000? Bez spotřebičů samozřejmě. Takovou jsem měla představu, nevím, jestli je to hodně naivní anebo se to vážně dá někde sehnat, prosímvás, jste tu někdo takový, kdo koupil kuchyň za zhruba tolik peněz? Pokud ano, prosím kde, a jak jste s ní spokojení?
Odpovědět
Profilova fotka
@lamiaaa Záleží, jak je ta kuchyně veliká. Za 10 000 buď jen pár skříněk, nebo stará paneláková z druhé ruky. Viděla jsem, že nejlevnější se pohybují kolem 5000 za metr, většinou bez pracovní desky. Takže za 10 000 máš dva metry kuchyně bez pracovní desky
Odpovědět
@lamiaaa ahoj, my zvolili nakonec kuchyň od truhláře do nového bytu, ale do pronájmu jsem hledala nějaký levný model,co sice nebude podle posledních trendů, ale poslouží. Docela dobře se dají kuchyně v akci za pěkné penízky koupit v www.moebelix.cz ( http://www.moebelix.cz/produkt/hledan... - v ceně jsu většinou spotřebiče). a pak http://www.nejlevnejsinabytek.cz/kuch... - tady by ses mohla dostat do tvé cenové relace. Myslím, že by vám dobře posloužila i ikea a dá se tam taky vytvořit za menší peníz. Jinak my teď končíme pomalu zařizování bytu, měli jsme docela omezený rozpočet na kompletní rekonstrukci, ale nakonec jsme šli do kuchyně od truhláře, který byl cenově lehce nad IKEA, ale budu mít velkou kuchyň, spoustu prostoru jak na vaření, tak úložního a protože velmi ráda a často vařím a peču, kuchyň jsem si dopřála dražší. Na druhou stranu máme 10 let starou ložnici, místo gauče rozkládací pohovku, co jsem měla jako studentka ( 15 let stará, ale pěkná a funkční stále) a nevadí mi to. Rozšoupla jsem se na kuchyni, nemám holt nový gauč, až na něj bude, bude... :-D Brala jsem to tak, že v kuchyni trávím hodně času a je to asi krom koupelny jediná místnost v bytě, na kterou nechce po reko aspoň 10 let sáhnout a musí sloužit. Mrkni na ty odkazy, třeba se ti něco bude líbit, dají se tam vybrat pěkné kousky. ;-) hodně štěstí při rekonstrukci
Odpovědět
Profilova fotka
Nedávno jsem kupovala na chatu, takže Ikea opravdu ne. Sehnala jsem do 15.000,- linku ve dvou řadách i s horníma skříňkama. Dám sem fotku, je to ale vidět jen přibližně, účelem nebylo fotit kuchyň. Existují haly, kde prodávají nový nábytek, ale v horší kvalitě (asi sem nemůžu dát název, aby to nebyla reklama). Abych pravdu řekla, někdy ani nevím, co tou horší kvalitou myslí. Mám odtamtud vybavení celé chaty a nic na tom nevidím. Jen ty kuchyně nejspíš vyšly z módy a určitě nejsou ve stylu Ikey ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tuhle tam třeba mají za 17.000,-
Odpovědět
@jenies: díky moc za tip, koukala jsem na ten první odkaz a tam jsou teda moc krásné kuchyně, určitě bych si vybrala a ještě bych ani nevěděla, kterou dřív :-D. Ale nechci kupovat "zajíce v pytli," tak bych přeci jen radši sebrala nejdřív pár názorů a zkušeností ostatních lidí.
Odpovědět
@lamiaaa To je jasné, kuchyni z moebelixu má kamarádka doma, měla ji včetně spotřebičů cca za 55000 a je krásná, a protože u ní občas i vařím, mám ji i vyzkoušenou. Do toho obchodu určo stojí za to se podívat. Hodně zdaru při vybírání. ;-)
Odpovědět
My máme 5 let kuchyň Nika Ekran višeň od polské firmy BRW (v ČR se dá sehnat v různých řetězcích, my kupovali v Jena). Pro náš účel plně dostačující. Po 5 letech vypadá dobře. Těch pár nedostatků jako ne úplně seštelovatelné panty nebo plastové úchytky člověk odpustí.
Odpovědět
Teď jsem narazil na pěkne kuchyně na aukru z polska mají hodně kladnych kometářů prodejce NÁBYTEK88 http://aukro.cz/listing/user/listing....
Odpovědět
@lamiaaa Pokud nemáte nic proti Asku, tak např. v Asku se dají sehnat docela levné kuchyňské bloky... http://www.asko-nabytek.cz/kuchynske-...
Odpovědět
Ahoj, zalezi aku velku kuchynu mas, v kazdom pripade pokial uvazis, ze kuchyna ma sluzit minimalne par rokov, k tomu teda veci ako material kuchyne a hlavne kovanie, ktore zatazujes kazdy den X krat, mozno by stalo za to prehodnotit cenovy strop. Teraz nechcem tlacit do znackovych kuchyni za statisice, ale mam minimalne skusonost s kuchynou z IKEA, ktora ma cca 7 rokov a kovanie - hlavne vysuvy su uz po smrti. Skrinky ako take su OK. Vacsia cast ceny je aj tak kovanie ako vysuvy a podobne veci. Takze pokial mam obmedzeny rozpocet, uvazoval by som minimalne na urovni IKEA, pripadne nejaky podobny ekvivalent v inych predajniach spominanych vyssie. Vo finale zalezi samozrejme na moznostiach kazdeho, ale vo finale skoncis na tom, ze kupis nieco foroveho a budes to musiet menit castejsie nez drahsi / kvalitnejsi vyrobok...Teraz nehovorim a kuchyniach v radoch stotisicov, tak uz ide o vec luxusu, materialov atd.
Odpovědět
Profilova fotka
kukněte na www.jeko.cz, my z tama máme kuchynskou linku..včetně desky + nějaká skřínka za 15tis.jmenuje se přímo RETRO!
Odpovědět
Ahoj všichni, kvůli rekonstrukci prodáváme cca 4 roky starou kuchyňskou linku do peneláku. V případě zájmu mě kontaktuje. Víc najdete tady v bazaru, cena 9000 Kč (v ceně dřez a digestoř, linka má 3 m, velká skříň co vykukuje z boku není na prodej).
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 1 roce
@markkettt ahoj linka je ještě volna
Odpovědět
Omlouvám se, že odepisuji tak pozdě. Linka už je boužel prodaná.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 6 letech
Nám se nedávno podařilo koupit krásnou kuchyň na Interion, mají tam i poměrně dobré ceny.
Odpovědět
Profilova fotka
@filipow čerstvá registrácia, veľmi pozitívna referencia hneď s reklamou... nie náhodou vlastný biznis toto?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?