Kolik cm máte mezi kuchyňskou linkou a ostrůvkem?

Kolik máte vzdálenost mezi kuchyňskou linkou a ostrůvkem? Ostrůvek bude jen pracovní plocha, v ostrůvku i v lince šuplíky. Musíme to rozseknout kvůli sádrošům a světlům a nevím, aby to nebylo málo nebo zbytečně moc (místa moc není), k ostrůvku bude napojený stůl, který bych chtěla samozřejmě co největší. http://www.modrastrecha.cz/fotoblog/k...
Odpovědět
Profilova fotka
minimalne 1 metr, ale radeji vice...
Odpovědět
souhlasím, minimálně metr, doporučuje se 120 cm. máme v kuchyni taky ostrůvek a mezi ostrůvkem a skříní máme odhadem asi 1,5m a je to super. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme mezeru 110 cm a je to dostačující. I když mi pomáhá manžel, vejdeme se. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme místo ostrůvku vysoké skříňky a mezi linkou a skříňkama máme 120 cm, pořád jsem to rozmýšlela a rozměřovala a nakonec jsem ráda, že tam bude opravdu dost místa.
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem to teď měřila a mám 102 cm :D - je to naprosto dostačující, já jsem spokojená a ni bych snad víc nechtěla...je to pohodlné na přenášení věcí z linky na ostrůvek....takže ten metr rozhodně stačí ;)
Odpovědět
ideál je 120 cm
Odpovědět
Profilova fotka
Taky jsem to změřila a my máme 94 cm od pracovní desky k pracovní desce. Naproti sobě mám taky šuplíky a když stojím uprostřed, můžu v pohodě otevřít oba najednou (sice ne nadoraz, ale dost na to, abych viděla co v nich mám). Líbí se mi, že se jen otočím a všechno mám po ruce. Co ale vyhovuje mně, nemusí druhému, takže nejlepší bude vyzkoušet si to prakticky v kuchyňském studiu...
Odpovědět
mam tu 1,6 m a je to královsky prostorné, ale určitě stačí jak píšou holky 1,2 m. V bytě jsem měla skoro 1 m a bylo to akorát, ale jen pro mě ;-)
Odpovědět
Doporučuje se prý min. 120cm, já budu mít 126cm, tak věřím holkám, že to je vážně dostačující :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?