Kolimax nebo Fissler - hrnce

Prosím Vás, máte s některou z těchto značek zkušenosti? Váhám mezi Kolimaxem Professional a Fisslerem Profi collection. Děkuji za každý názor ! :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Kolimax neznam ale mam Fissler uz asi 9 let a super
Odpovědět
Kolimax je (jediný) český výrobce. Jak na jejich stránkách, kde jsou recenze, tak na netu všeobecně a i zde jsem četla chválu. Nicméně najít názory na tyto dvě značky v ČR, kde každá první žena kupuje hrnce od Tescomy, je hodně těžké :-( Já Tescomu nechci, ale než zainvestuji, ráda bych znala názor jiných.
Odpovědět
Já mám Fissler hrnce i papiňák taky strašně let a jsem spokojená.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristyna03 Teď jsem se skoro urazila ;-) Tescoma mi nesmí do baráku 8-(
Odpovědět
Já mám celý život Tesomu a vždy spokojenost. Navíc má nádobí vzhledově velmi pěkné. Znám Kolimax a nechtěla bych ho z důvodu, že se mi nelíbí tvarově a že má ostré hrany uší. Jinak kvalita je určitě dobrá,ale za mě ne. :-)
Odpovědět
Moje mamka má kolimax několik let a super, taky si plánuji koupit hrnce od této značky.
Odpovědět
@kristyna03 Také mám sadu hrnců Kolimax a jsou úplně super :)
Odpovědět
Profilova fotka
Rodiče mají Kolimax několik let a bez problému.
Odpovědět
máme hrnce Kolimax Premium a levnější hrnce Tarrington House a mě i manželce se lépe vaří v Tarrington House. Oběma nám přijde, že se v nich jídlo tolik nepřipaluje jako v těch Kolimax. Špatné ale nejsou.
Odpovědět
Profilova fotka
Kolimax jsou fajn, ale prijde mi,ze treba oproti Tescoma Prima (coz je zakladni rada)maji tensi dno a proto se pripaluje jidlo...mam teda jeden hrnec od kokimaxu,je ok treba na vareni brambor a ryze,ale kdyz se v nem ma neco predsmazit,tak na prd
Odpovědět
Profilova fotka
@brokolicenoblhoch proc ne? :)
Odpovědět
Holky, moc děkuji za názor. Četla jsem chválu na obě značky a je těžké se rozhodnout. Nicméně sada u Fissleru (profi collection) vyjde na 11 tisíc (pokud se pro ně rozhodnu, budu kupovat v Německu) a sada u Kolimaxu (Professional) vyjde něco přes 5 tisíc, což je rozhodně velký cenový rozdíl. Jsem ochotná ale do toho ty peníze investovat, ale opravdu jen v případě, že budou kvalitní. V Německu si je hodně kupují, u nás už tato značka tolik rozšířena není. Ještě mě paní v obchodě v centru Prahy upozorňovala na značku Silit a WMF, ale o těch načteno nic nemám a recenzí také není zrovna mnoho :-(
Odpovědět
Článek se načítá
@brokolicenoblhoch Nechtěla jsem urazit. Jen mne mrzí, jak si hodně lidí myslí, že kupuje českou kvalitu a přitom Tescoma už dávno česká není. I Fissler vyrábí v Číně, ale jen ty základní řady (např. Family line). Profi collection nebo například Solea od Fissleru se ale vyrábí kompletně v Německu
Odpovědět
Profilova fotka
@margot_ka Mě přijde Tescoma přepálená a hnusná. Skoro všechny výrobky jsou děsně kýčovité a rozhodně to není takový zázrak, jak se to tváří.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?