Kombinace kuchyně a pracovní desky

Dobrý den, chtěla bych se poradit o kombinaci jakou zvolit pro barvu pracovní desky, spotřebičů a jídelního stolu. Podlahy mám v barvě ořechu (viz foto), v místnosti je velké okno, kde je světlo celý den. Je průchozí a z části (jídelny) půjdou vidět dveře, které jsou dřevěné, ale v jiném dekoru (viz další foto). Chci šedou kuchyňskou linku (ne lesk, nic moderního) a chci jídelní stůl dřevěný a židle s dřevěnými nohami. A mám varianty: 1. bílá pracovní deska, bíle spotřebiče (varná deska, umyvadlo a digestoř); a pak tedy dřevěný stůl a bílé židle, 2. černá pracovní deska, černé spotřebiče; a pak tedy dřevěný stůl a černé židle, 3. dřevěná deska a spotřebiče nevím a stůl taky ne. Kombinace se dřevem se mi moc líbí, ale mám strach, že už toho bude moc (podlaha, deska, dveře a pak i stůl) a bude to náročné zkombinovat, aby to ladilo. Na druhou stranu s černou to vypadá moc elegantně a s bílou zase neotřele a každý nemá bílé spotřebiče. Byla jsem si nechat udělat návrh, ale samozřejmě zcela neodpovídá barva podlahy a zbytek už si neumím představit. Proto bych ráda slyšela i nezaujatý názor, děkuji :-)
Odpovědět
za me svetla barva rozhodne bude lepsi volba. at seda nebo cerna bude pusobit ponure - ale zase nevidim cely pohled, jen soudim z te male spodni fotky. nebala bych se kremove barvy, ktera bude krasne ladit se drevem. bila bude dost v ostrem kontrastu - ale i to muze byt hezke ;-)
Odpovědět
jeee ja zapomnela ze pises ze bude seda kuchyn - tak k te se bezova fakt nehodi :-) i kdyz.. uz sem videla zkombinovane ruzne nesourodosti a nekdy je vysledek zajimavy.. takze babo rad :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Další dřevo určitě ne, ta podlaha je dost divoká.
Odpovědět
@brokolicenoblhoch Nejdřív jsem myslela, že kdybych sehnala stejnou desku, tak jo. Ale bylo by to opravdu moc...Bohužel je to nový byt, ale podlahy už byly. @kateh01 Nad lehce béžovou-vanilkovou jsem uvažovala (kvůli digestoři), ale v Ikea mi řekl, že to moc dobře nevypadá :-) A bílou linku zase nechci.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?