Koupelny 2011. Pochlubte se fotkou

Chtěla bych oslovit ty, kdo letos nebo min.rok realizovaly koupelnu, aby se pochlubily fotečkou ;-) Popř. jestli moho poprosit o kontakt třeba do IP, z jakých e-shopů objednáváte obklady, dlažbu, kde není doba dodání několik týdnů a ceny jsou přijatelné :-) Věřím, že rádi pomůžete a moc předem děkuji.... :-)
Odpovědět
ahoj, fotečky žádné zatím nemám, ale dlažbu berem od keramika soukup, zrovna dnes jsme šli objednat obklady do první koupelny, mysleli jsme že budem muset čekat, ale mile nás překvapili, že prý tu co chcem mají na skladě, takže si jí můžem hned odvézt... jinak my budeme mít obě koupelny od Raka. První se jmenuje Vanity (šedo-růžovo-bílá kombinace) a druhá bude Rainbow (kde využijem jen ty obklady do červena a do smetanova + jedny z listel) - upozorňuje, že jsme původně měli vybrané úplně jiné koupelny, z katalogu, ale tyhle dvě nás dost uchvátili, ale až když jsme je viděli v reálu, protože to se s těma odstínama v katalogu nedá vůbec srovnat...
Odpovědět
@anndyssek Ahoj, koupelnu sice hotovou ještě nemáme, ale návrh koupelny mám v albu. Obklady budeme mít ze Sika, dodání do 2 dnů od objednání. Jsou ochotni při odběru většího množství zboží poskytnout slevu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?