Kuchyň v prostoru 165 cm x 250 cm - inspirace

Hezký večer, máte někdo zkušenost s velmi malou kuchyní? chceme předělat byt 2+1 na 3+1 ale na kuchyň by zbyla "místnost" 165 x 250cm, vůbec si neumím představit jak do takové místnůstky nacpat dostatečnou pracovní plochu, myčku, troubu, varnou desku, lednici a ještě dostatek úložného prostoru. Pokud by měl někdo s tímto řešením zkušenost budu ráda za radu nebo inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Mrkni ke mně do alba - mam na jedné stěně kuchyni 260 cm, na druhe 200 cm + na třetí štěně myčku 60 cm a da se to... :-)
Odpovědět
Inspiraci můžeš najít třeba v řešení karavanů, nebo je tady album s malinkatými domky : http://www.modrastrecha.cz/blog/macik... Ještě jsem někde do malého prostoru viděla inspiraci tady : http://www.novinky.cz/bydleni/157772-...
Odpovědět
ahoj, máme jen o něco větší kuchyni,ale protože jsme při rekonstrukci dělali novou koupelnu a měnili dispozici, udělali jsme v kuchyni výklenek, do kterého jsme zasadili panel - a super! vznikne vám na malém prostoru hodně úložného místa, koukni ke mě do alba,v panelu máme zabudovanou troubu, ve skříni mikrovlnku, potravinovou skříňku a lednici. Všechny skříňky až po strop, včetně skříňky nad lednicí, aby vzniklo co nejvíc úložného prostoru a co nejméně mrtvých zón, na které by se jen prášilo. zkusila jsem něco nakreslit na tu vaši velikost. na kratší stěnu jsem dala jen sporák, do rohu dřez ) zastánce rohových dřezů moc nejsem, ale kvůli úspoře místa - volila bych nějaký menší, ne na vyvýšeném soklu - to jen ubírá místo. Pod něj do skříňky bych umístila menší odpadní koš a polici na jar, tablety do myčky, houbičky na nádobí atd... ( nedělala bych rohovou skříňku)Pak je volný prostor a pak myčka, kterou bych nechala zabudovat právě do vysoké skříně, a nad ni bych dala do police mikrovlnku a nad ní budeš mít ještě ke stropu další police na využití - a vše zavřené, uklizené...Nad sporákem by mohla být vrchní skříňka na sklenice, hrnky atd, kam by se dala zabudovat výsuvná digestoř - doporučuju Cata (výrobce digestoří - máme výsuvný odsavač Cata TF 5260 2990.- a je super). Na dolní skříňky doporučuju šuplíky, měla jsem skříňky v pronájmu, teď mám šuplíky i na hrnce a přijde mi, že se vejde daleko víc věcí. Pod troubu se ti vejdou 90 - 95 cm široké šuplíky a do prostoru mezi dřez a myčku ca 65 cm. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?