Kuchyň za pár korun

Profilova fotka
Ahojda, prosím je tu někdo kdo nemám kuchyň dělánou na míru. Treba z Aska, Baumaxu, ... momentálně pujdou peníze na jiné důležitější věci v Baráčku, tak hledame levnou variantu do kuchyně.. na dalších pár let. Díky za fotky;)
Odpovědět
Profilova fotka
kuchyně z Kika, stála 11.000 Kč http://www.modrastrecha.cz/blog/xibal...
Odpovědět
Profilova fotka
Na chatě jsem měla levnou kuchyň z Nábytek Kny ve Vestci. Je to bazar, ale mají tam i nové věci I. a II. jakosti, ty kuchyně dokonce umí jakžtakž na míru
Odpovědět
Máme kuchyň Ikea z bazaru a komplet se spotrebici byla do 20 tis.Foto mám v albu.Vše bylo ještě v záruce a minimálně používané.Jen drez a digestor jsem si vzala že starého bytu.
Odpovědět
Profilova fotka
@tometa waaau, nádherná kuchyň!!!!😍 Taková by se mi také líbila:)
Odpovědět
@verkaf hlidejte si sbazar,bazos a různé skupiny na FB.Určitě se něco objeví ;)
Odpovědět
Taky doporučuji bazoš. Jinak moje mamka má typickou sektorovku za 12 tisíc a slouží jí už 10 let, jedině úchytky jsou už nepěkné. Pokud nepotřebuješ různé vychytávky, tak ti to na pár let stačit bude...
Odpovědět
Zkusila jsem si dát do googlu bazoš kuchyně a hned mi vyjelo např. toto... https://www.bazos.cz/hodnoceni.php?ma...
Odpovědět
Profilova fotka
@nikinnna Děkuji.. na bazos jsem koukala, ale v mém okolí je to bída😑 tak snad se něco co nejdříve objeví:)
Odpovědět
V Berouně jsme se byli na těch kuchyních podívat, je to sice asi dva roky zpátky ale nějak nás to nenadchlo. Bazar se nachází v nějaké půjčovně lešení či co a přišlo nám že tam vozí to co v Německu lidi vyhodí ale třeba už je to jinak.
Odpovědět
@vosel Zdravím, je to tam pořád stejné, byli jsme tam před pár měsíci a také nás to neoslovilo, nafocené to vypadá líp, méně je vidět zašlá sláva :). @verkaf My máme také linku z druhé ruky, ke konci rekonstrukce docházely peníze, ale máme ji z aukra přímo od soukromníka, co ji měl dělanou na míru, moderní, jen 4 roky starou, v perfektním stavu a i s kvalitními spotřebiči za 25 000. Jsme moc spokojení, čekovala bych i aukro, třeba se vám nějaká bude rozměrově a vzhledově líbit :).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?