Kuchyně Ikea 2014/2015 a dál, změní se rozměry?

Profilova fotka
Od příštího roku by měla Ikea začít prodávat nové kuchyně které by prý neměly být kompatibilní s nynějším Faktum-em. Dokonce už existují i země kde se tyto nové kuchyně už prodávají (myslím že v nějakým Finsku? Švédsku? Švýcarsku? nebo prostě tam někde..). Nemáte někdo lepší informace co a jak? Případně nežijete nebo neznáte někoho, kdo by to mohl v některé z těch zemí zjistit? Jde mi hlavně o to, jestli se změní nebo zůstanou nynější rozměry co Ikea nabízí - například spodní šuplíky má největší 80 cm a chtěla bych vědět jestli v novém konceptu kuchyní neplánují větší šuplíky..
Odpovědět
Není nic jednoduššího, než se podívat na stránky třeba finské IKEA: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/cat...
Odpovědět
@peroli Vyzera to tak, ze Faktum bude nahradeny Metodom. Vyzera to tiez tak, ze uvedenie na jednotlive trhy bude prebiehat postupne, predpokladam ze CEU bude medzi poslednymi :x Vyzera to tak, ze toto je najlepsi dokument o novom designe. http://www.ikea.com/ms/no_NO/pdf/new_... Osobne som nadobudol dojem, ze bude viac rozmerov ale nijak inak dramaticky sa to menit nebude. Dufam, ze prinesu aj nove dizajny dvierok, tie sucasne su otrasne ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@aurinko to jsem několikrát zkoušela ale nechtěly se mi ty stránky otevřít... až teď po tvém odkazu mi to konečně jde.. takže děkuju :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@deto_oesya hmmm, tak to vypadá že 80-ky zůstanou.. větší šuplíky asi neplánují.. škoda.. :-( a moc děkuju za ten odkaz.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?