Kuchyně NOLTE a vaše zkušenosti s ní

Profilova fotka
Hezké odpoledne všem, prosím o názor popř. zkušenosti s německou kuchyní Nolte. Děkuji předem
Odpovědět
Profilova fotka
Už som sa stretla s ich kuchyňou - vyhotovenie vysoký lesk, hore niečo svetlé (vanilka), spodné skrinky boli v takej kovovo sivej (tiež lesklé). Hore boli skrinky otvárateľné dotykovým systémom - stlačenie rohu - čo nebola tak skvelá výhra, pretože tam ostával otisk prstov :-( Vyzerala naozaj skvele, zdala sa výborne vypracovaná, avšak si treba dobre kontrolovať pri montáži majstrov - aby sedelo všetko na mm... ak to robia rýchlo, rýchlo, ostávali rôzne medzierky medzi dvierkami... hlavne pri nástenných skrinkách, kde neboli madlá... Tá zostava vyzerala na stene ako niekoľko lesklých štvorcov a preto to bolo tak vidieť... Tak mi to bolo prezentované... montáž od nich je ok ;-)
Odpovědět
Ak by chcel niekto vidieť naživo, majú v KIKE v BA
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@brixinka Kuchyni Nolte si necháváme dělat. Budou nám ji stavět tento týden. Jsou to moc hezké kuchyně, hodně kvalitní a propracované. V Kika je prodávajé také, ale jsou od nich natažené i přesto, že dávají jejich akce - 40% a návrh nevykreslí takový jako přímo ve studio Nolte. Pokud je otázka stále aktuální, napište, ráda napíšu více.
Odpovědět
My máme od Nolte tu tmavú linku Manhattan a sme veľmi spokojní. Systém otvárania stlačením rohu je perfektný. Je jednoduchšie umyť jeden otlačok prstu, ktorý tam ostane ako zamastené klučky. ;-) Chodte sa pozriet do nabytkarne Albero v Petržalke ja som ju kupila tam. Alebo si ich kuknite na webe www.albero.sk
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
No já jsem po návštěvě studia a bohužel mě nemile překvapila cena :-) Chtěla jsem ty úchyty co jsou vyfrézované do dvířek (matrix system) no ale jen ty úchyty by prý vyšly na 40tis. (cca 10 úchytů na šuplíkách, viz.vizualizace v albu) No celkově by prý vyšla na 300tis. (bez spotřebičů) a to ve folii, žádný lak. Tak nevím myslela jsem že mám vybráno, ale za kuchyni opravdu nechci dát 300 ani 200 tis........takže asi skončím v ikee jak to tak pozoruju :-) Šla jsem pak do KIKI ale tam bohužel zrovna nikdo nepracoval, čekala jsem tam přes půl hodiny a nikdo nikde, tak jsem to vzdala......nicméně ta sestava s matrix úchytama tam stála 570tis. (kika letňany) což mě asi mělo trknout už když jsem se tam na tuhle kuchyň byla podívat poprvné :-) Kolik vyšel metr této kuchyně Vás?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@simika11 a za jak dlouho ti VIP nábytek dodal kuchyň? na netu nemají valné reference
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
S kuchyněmi Nolte pracuji přes pět let v kuchyňském studiu ELZA. Při svých vysokých nárocích na kvalitu, spolehlivost a možná přehnané puntičkářství jsem s nimi hodně spokojen. Jediné, co mi na nich vadí, je, že je v obchodních domech nabízejí s na oko vysokými slevami - přitom se i se slevou dostanou na ceny, které my máme celý rok stejné. Ale to je nakonec jejich způsob. Jestli mohu doporučit, vyberte si některé studio, které tyto kuchyně nabízí. Setkáte se tam s osobním přístupem, různými možnostmi řešení, zkušenostmi profesionálů a v neposlední řadě s opravdu zodpovědně provedenou montáží. Hlavně Ti, kteří Vám kuchyni prodají, tam pravděpodobně budou i za pár let stále prodávat kuchyně a půjde jim o dobré jméno své firmy.
Odpovědět
Panu dexeek (Elza studio) vadí slevy na Nolte v obchodních domech ,ani se nedivím když se pod ně nedostane jsem vedoucí v Kika a vím kam se s cenou dostane kuchyňské studio a obchodní dům.Je hrozně jednoduché přijít s obrázkem Nolte kuchyně z Kika a zkritizovat trochu upravit a nacenit jí v levnější ceně.Mám hodně zákazníků,kteří zaplatí za návrh 5.000,-Kč a pak objednali kuchyň v Kika a přišly tak o 5.000,-Kč. A teď otázka: kdyby Kika byla drahá byl by zákazník ochoten přijít ještě o 5.000,-Kč ???? Prodávám kuchyně Nolte 5 let v Kika a 20 let jsem v oboru ,tak toho už nechte.Kuchyně Nolte jsou určitě vyšší cenová kategorie,ale záleží za vybavení a provedení. Kuchar7
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
@kuchar7 jakou značku pracovní desky dodávají Nolte?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?