Kuchyně od firmy Beneš - máte zkušenost?

Dobrý den, v pár diskuzích je zde zmíněna firma Beneš Nábytek (kuchyňské studio na Vinohradské v Praze), proto bych chtěla požádat všechny, kdo s nimi mají zkušenost, aby se pochlubili zde :-) Zvažujeme jejich služby do nového RD, zejména kuchyň. Díky!
Odpovědět
Dobrý den, také by mě zajímal názor a zkušenosti s firmou Beneš. Zajímají mě nejen kuchyně, ale i vestavěné skříně, i další nábytek.
Odpovědět
Zároveň pokud je tu mezi vámi někdo, kdo se čerstvě nastěhoval do domu v projektu Líbeznice - pod školou, budu ráda za jakékoli doporučení, než nám dostavějí naši třetí fázi 😊 Díky!
Odpovědět
Zdravím, určitě doporučuji zajít a nechat si udělat návrh. Všechno Vám hezky vysvětlí a hlavně nejsou stavebnice jako Ikea, takže tak jak budete chtít, tak Vám vyjdou vstříc a využijí veškerý prostor, nebo jakou vy máte představu. Dle mého názoru co se týče ceny, jsou taková zlatá střední cesta, kdy Hanáka řadím na velmi drahou, Gorenji drahou,pak Beneše a Oresi střední ceny a Ikea levné ceny. My za kuchyň včetně spotřebičů, dovozu a sestavení dáváme 210 000,- (cena samostatného nábytku je 147000,-) - avšak toto není konečná cena, je možné že si za půl roku, kdy se kuchyně bude realizovat, něco rozmyslíme a nějakou skříňku ubereme, či přidáme, nebo změníme spotřebiče, takže cena může být nižší, nebo naopak vyšší - je super, že i po zaplacení zálohy s tím jde takhle hýbat. Jinak kuchyň máme navrženou do L s ostrůvkem. Já si myslím, že pokud hledáte ten zlatý střed, tak neodoláte jako my :-).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Zdravím. Zkušenosti s výrobou pana Beneše je jedna velká katastrofa. Vůbec nedoporučujeme. V roce 2019 odešla od Beneše drtivá většina zaměstnanců a od té doby nabírá Beneš co možná nejlevnější zaměstnance ( stačí si na googlu zadat "práce Beneš nábytek" a hned budete mít představu co za lidi tam musí pracovat za minimální mzdu. Paní s kterou jsem podepisovala smlouvu slibovala kvalitní kuchyni z Německa. To co přišlo mělo na skříňkách papírové štítky v češtině a polštině. Montér co nám kuchyni montoval potvrdil výrobu z Českých Budějovic !!! Jsem s přítelem firmou Beneš nábytek velmi zklamaná a podvedená. Ze skříněk se odlupují plastové lišty. Osvětlení je zadlabáno nakřivo a po šesti měsících už ani nesvítí. Od nás to bylo podruhé, co jsem se na tuto firmu obrátila a další chybu už nikdy neudělám!!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?