Kuchyně s jídelnou a obývacím pokojem na malém prostoru

Profilova fotka
Ahoj, potřebovala bych poradit. Máme docela dost malý prostor na zařízení kuchyně, která je spojená s jídelnou i s obyvákem a já si nějak nevím rady, jak to všechno do toho prostoru uspořádat. Místnost je do tvaru L, kuchyně bude v místě, kde jsou rozměry 3.31 a 2.45m. Do zbytku místnosti musím nacpat obyvák a jídelní stůl. Už se v tom úplně ztrácím. Prosím poraďte, jak to co nejlépe zařídit, aby se tam dalo vůbec pohnout a bylo to nějak smysluplně uspořádané. Kdyby mi chtěl někdo poradit i s tím,jak uspořádat kuchyň- tedy, kde mít dřez, myčku a tak, vůbec se nebudu zlobit. Případně, pokud by měl někdo kontakt na nějakého architekta nebo studio, které v této době pracuje online, budu ráda i za to. Moc vám všem děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Koukám,že ta fotka je úplně na nic..no tak znovu..
Odpovědět
Kolik vas bude ten prostor pouzivat?
Odpovědět
Co takto?
Odpovědět
Co takto?
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin dva dospělí, dvě děti. je to hodně malé, ale bohužel s tím nic neudělám, aspon,že děti mají velké pokoje.. 🙂 jinak děkuji za nákres, takhle to mám v plánu i já, jen jsem chtěla tu kuchyň protáhnout až do učka. Jen nevím,jak ji tam poskládat. Nejraději bych měla pod oknem jen pracovní plochu, vlevo bych chtěla nacpat jak myčku,tak dřez i varnou desku a vpravo vysoké skříňky s lednicí a troubou.
Odpovědět
Přece jenom cca 24m2 na kuchyň, jídelnu a ještě obývák je tak běžný pro čínské sídliště ve Wuchanu. Nehledě nato, že je třeba splnit normu ČSN 734301. Ale jestliže nemáte jinou možnost, alespoň rodina bude držet při sobě (doslova).
Odpovědět
@pavla_nova Tak muzete mit pracovni plochu pouzivanou zaroven jako jidelni stul. At se vyuzije prostor.
Odpovědět
@pavla_nova Byla bych spis pro velkou obytnou mistnost a male pokojicky. Staci na spanek, ukoly a soukromi. Rodina se muze schazet ve spolecnem vzdusnem prostoru.
Odpovědět
Profilova fotka
@panlorenc bohužel jina moznost neni,je to stary dum a dispozicne je k nicemu,ac se snazime. 😞
Odpovědět
Profilova fotka
@puhelin samozřejmě by to bylo mnohem lepší,ale pokojicky jsou v patre a tato mistnost v prizemi. Jde o rekonstrukci stareho domu a ac se snazime,tak kouzlit se s tim moc neda..
Odpovědět
@pavla_nova My ted mame 30m2 a je to dostatecne...ano, dokonce snad i vzdusne. Kamaradka ma 25m2 a ma stul pro ctyri, kuchyni do U i rohovou pohovku s TV. Velke to neni, ale dostatecne ano. Jen pro uklidneni 🙂
Odpovědět
@pavla_nova A napada me, co je chodba v rohu? Nejde tu pricku vybourat? Nebo upravit návrh Puhelin - vstupovat do kuchyně, tj. prohodit linku a obyvak. Po levici pri vstupu by se mozna vesly vysoke skrine.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Mně by přišlo lepší to prohodit, pokud by to šlo. Taky jen rychlá čmáranice.
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt mooc děkuji za uklidnění🙂) nemela byste nahodou fotku? Ta chodba je takova veranda a je to jen pristavene,zed zbourat nejde,je obvodova a nosna..uz jsem nad přehozením taky přemýšlela,na druhou stranu jsem nechtela aby byl hned pri vstupu videt nepořádek v kuchyni😄
Odpovědět
@pavla_nova Zkusim nacrtnout (je to kamosky, ne moje) 🙂 Fakt obvodova? Na tom nakresu to vypada jak pricka.
Odpovědět
@pavla_nova A místnost 108 je co? To by se nedalo probourat a využít ten roh?
Odpovědět
Profilova fotka
@bayt asi jsem vas spatne pochopila🙄 asi myslite taky mistnost 108? To je koupelna..a do mistnosti se vchazi z predsine..
Odpovědět
Profilova fotka
@cbr to je právě koupelna😞
Odpovědět
Zdravím, máme podobný půdorys místnosti, ale jinak dveře, okna a cca 32m2. Máme po rekonstrukci a co šlo posunout se posunulo, co šlo vybourat se vybouralo, co šlo zazdít se zazdilo 😎. Přikládám foto návrhu naší místnosti (aktuální foto již zařízené nemám 🙂 ) i trochu inspirace pro Vás prostor. 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@sehnmart moc děkuji! Samozřejmě jsme udělali to same,co vy,bourali,zdili,posunovali,ale i tak to bohuzel takto skončilo a nic dalsiho s tim prostorem nejde..budeme se muset vlezt🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?