Kuchyně + spíž

Dobrý den. Poradíte mi prosím s naší kuchyni a spíží? Nelíbí se mi tam ta spíž a málo prostoru kolem stolu. Co na to říká @verunky Děkuji.
Odpovědět
Ten prostor je dispozičně dost špatně řešený. Spíž v tomhle místě je nesmysl, ale i po jejím odstranění / přesunu to nemá ideální řešení. Příčky již stojí, nebo jste zatím ve fázi projektu?
Odpovědět
Taky myslím. Jídelní stůl tam bude vysloveně překážet. Kdo se bude u něj soukat do té půlmetrové škvíry pod okno...? Když nic jiného, tak zkrátit spíž + kuchyňskou linku aspoň o 50-60 cm.
Odpovědět
@renatka_k Ve fázi projektu, ale již vyřizujeme staveb.povoleni. Respektive jsme v této fázi téměř u konce. Pod okno mám v plánu dat lavici z masivu.
Odpovědět
Zrušit spis a buď zkrátit kuchyň, nebo ji prodloužit na druhé straně, jinak se vam kolem toho stolu bude chodit opravdu blbe
Odpovědět
Zrušila bych spíž a zkrátila kuchyň. Mít takový krásně velký stůl namačkaný je podle mě špatně. Kolem stolu by mělo být dostatek místa, je to srdce domova.
Odpovědět
@adula000 @maanna Když já o spíž nechci přijít. Nenapadá Vás dát ji někam jinam?
Odpovědět
Já bych ve Vašem případě také zrušila spíž, navíc spíž nemáte zase až tak velkou, takže by mohla být nahrazena vysokou potravinovou skříní. Jinak pocitově mi více sedí, když je spíž směrem do kuchyně, nejsou ty dveře vytrčené někde uprostřed. Dala by se aspoň nasměrovat jinak, ale pak by bylo potřeba domyslet uspořádání kuchyně. Ale jsou to jenom připomínky neodborníka 🙂
Odpovědět
Já bych špajz nechala určitě, za mě je to prostor k nezaplacení...je škoda, že tam nemůže být ještě okno na větrání, to je vždycky lepší, ale i tak je to fajn. Ještě bych možná trošku uspořádala ty zóny...nebo tomu možná nerozumím přesně jen já - na kraji je dřez, pak sporák/indukce a pak až trouba...? Vedle lednice? To bych nedávala...je hlavně podle mě nepraktický mít lednici daleko od dřezu - protože nejdřív vytáhneš věci z lednice, pak je omyješ/upravuješ, pak vaříš/pečeš... Ale, jak říkám, to je jen můj názor, nemám patent na rozum 😉 Ty dveře do špajzu bych dala tam, jak jsou zakreslený nahoře modrou barvou, na předchozím příspěvku - i když dotyčný mluví o potravinové skříni 🙂 Určitě by to takto nějak vymyslet šlo...
Odpovědět
Ano, buď potravinová skříň nebo aspoň otočit spíž směrem do kuchyně viz modrá na obrázku.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?