Jakou kuchyňskou desku - materiál a zkušenosti?

Ahoj. Budeme čeká nás nová kuchyně a přemýšlíme jakou desku. Kuchyně bude bílá, leská, bezúchytová a ráda bych desku tmavou. Doporučíte mi, jaké zkušenosti máte např. s Corianem, TechniStone, klasickou deskou atd.? O Corianu uvažujeme, včetně dřezu a odkapávacích drážek, ale zajímaly by mě Vaše názory, jak jste s čím spokojeni. Díky moc.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám v jedné kuchyni TechniStone, jsem s ním opravdu moc spokojená - na údržbu a pořád vypadá moc pěkně. Ale drážky se mi moc neosvědčily, hodně se v nich usazoval kámen, i když jsem je často utírala. Ale máme tam tvrdou vodu, možná, že s nějakou normální to bude lepší. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Z vlastni zkusenosti: Kámen - super, udrzba , ale cena vyšší cca 8 - 12tis/m Corian - je hezka, jednolitá ale je to měkčí snadno se poškrábe (jde to opravit) cena 6 - 10tis/m Technistone - materialove hodne podobne kameni - vyhoda je nenasákavost - nektere přírodní kemeny sjou nasakave - cena jako u kamene Kasika - snadna udrzba, kdyz se zvoli dobrá barva neni na tom nic videt - cena 1-3tis/m Na kameni se mi libi že na to muzu položit i horky plech nebo panvičku, u technistone se to nedoporucuje muze se zabarvit Takže kdyz chces investovat tak kamen, kdyz ne imitace kamene v klasice :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?