Kuchyňská pracovní deska DEKTON

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda má někdo zkušenost s pracovní deskou z materiálu Dekton. Jak vyjde (orientačně) cenově ve srovnání s Technistonem či keramikou? Velice děkuji.
Odpovědět
@tanavins máme doma od vánoc. Cenově vyšla asi o 20 tis levněji než technistone, ale záleží jaké dekory se porovnavají a asi i u kterého kameníka (jinak nás vyšla na 125 tis). Spokojeni jsme, je nenasakava, takže nemáme odkapávací plochu u dřezu, ale přímo dřez e spodni montáží a když potřeba dávám umyté nádobí na tu desku. Měla by být více odolná než technistone (proti zabarvení, oděru i teplu). Při instalaci nás, ale upozorňovali, že se může odstipnout kraj (kdyby něco těžkého na to spadlo, ale to je asi u všech kamenných desek), že ho máme schovat a oni to umí nějak přilepit. Pozor na to, kde máte dřez, pokud u kraje tak nám v kamenictví říkali, že je potřeba aspoň 10 cm nechat, takže máme menší dřez než jsem čekala, ale taky ok). Co mě překvapilo jsou kraje. Máme kelya a hrany jsou spíš hnědé, což jsem opravdu nečekala. Doporučuji nevybírat jen podle malého vzorku, ale pokud je moznost, zajet se podívat jak vypadá celá deska, ať nejste překvapení.
Odpovědět
@artep1987 Moc děkuji za odpověd'. Máte krásnou kuchyň, přesně takovou kombinaci barev máme také v plánu. 🙂 Překvapuje mě, že je deska (při svých vlastnostech) cenově níže než technistone. Dřez jste nechávali také z Dektonu? Moc děkuji!
Odpovědět
@tanavins objednávali jsme desku loni v létě. Spíš šlo o to, že technistone už zdražil a dekton ještě ne. Jinak jsem taky čekala, že to bude dražší. Dřez mám Franke. Ona celkově ta kuchyň vyšla o dost dráž než byl náš původní rozpočet, tak se potom z některých věcí ubíralo 😉
Odpovědět
@artep1987 máte to ale krásné. Moc děkuji!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?